ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ... ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ Α1


Αθήνα
Με τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά ανοίγει την Τρίτη (20:15) η αυλαία του 17ου πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Γυναικών.

Το παιχνίδι μεταφέρθηκε λόγω της συμμετοχής των «ερυθρόλευκων» στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης 2014 στη Βαρκελώνη κόντρα στην Σαμπαντέλ, την ερχόμενη Παρασκευή (21/11).

Το νέο πρωτάθλημα «σημαδεύεται» από τη μετακίνηση της Αλεξάνδρας Ασημάκη από τη Βουλιαγμένη στον Ολυμπιακό, γεγονός που καθιστά (μαζί με την απόκτηση της Ιταλίδας διεθνούς Ρομπέρτα Μπιανκόνι) την ομάδα του Χάρη Παυλίδη αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη πλευρά, ο φιλοξενούμενος αύριο ΑΝΟΓ της Αλεξίας Καμμένου θέλει να επαναλάβει πορεία ανάλογη με την περσινή και να μπει στην τετράδα που θα μετάσχει στα πλέι-οφ, όμως δύσκολα θα καταφέρει να κοντράρει τις «ερυθρόλευκες».

Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της πρεμιέρας θα διεξαχθούν κανονικά το ερχόμενο Σάββατο (22/11).

Η πρώτη περίοδος του πρωταθλήματος (14 αγωνιστικές) ολοκληρώνεται στις 2 Μαΐου 2015. Στη συνέχεια ακολουθεί η δεύτερη (πλέι οφ) για τις 4 πρώτες ομάδες της κατάταξης, από 20 Μαϊου έως 3 Ιουνίου 2015.

Η 8η και τελευταία ομάδα της κατάταξης στην πρώτη (κανονική) περίοδο, υποβιβάζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Το πλήρες πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής:


ΤΡΙΤΗ 18/11

Πειραιά 20:15 Ολυμπιακός - Γλυφάδα

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/11
Ηρακλείου 15:00 Ρέθυμνο - Ηρακλής
ΝΟΒ 16:00 Βουλιαγμένη - Εθνικός
Αμαρουσίου 16:30 Τρίτων Αμαρ. - ΝΟΒΑ


Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια