ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Στο κατάμεστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Mάκης Λιούγκας» πραγματοποιήθηκε χθες, με μεγάλη επιτυχία, η συναυλία προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη και με σκοπό τη στήριξη των δημοτών Γλυφάδας που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, πριν την έναρξη της συναυλίας, ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που κατέκλυσε το κλειστό γήπεδο, αλλά και την τομεάρχη πολιτισμού του Δήμου, Βάνα Μπάρμπα και τους δεκάδες εθελοντές που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Ο Μάνος Ελευθερίου παρέλαβε εκ μέρους του Μίκη Θεοδωράκη τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Γλυφάδας, για τη μοναδική προσφορά του στην Ελλάδα και στον πολιτισμό.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο ανεξάρτητος βουλευτής και συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης και εκ μέρους του Έθνους της Κυριακής, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας.

Τη συναυλία άνοιξαν οι χορωδίες σχολείων της Γλυφάδας. Τα τραγούδια του σπουδαίου μας μουσικοσυνθέτη ερμήνευσε η λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και πολύ γνωστοί καλλιτέχνες: Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου, Νίνα Λοτσάρη, Μπέττυ Χαρλαύτη.

Τη συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης και Βαρκίζης κ.κ. Παύλος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η πρώην ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου, ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Λιάνης, οι αντιδήμαρχοι της Γλυφάδας και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων.

Η συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών έγινε αφιλοκερδώς. Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων δημοτών (ν. 3463/2006, άρ. 202).

















Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια