ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων και προγραμματισμού που στόχο έχουν την στήριξη των κατοίκων του Δήμου μας σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας τους ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίαςΝεφρολογικού Ιατρείου από 1 Δεκεμβρίου 2014.
 

Η λειτουργία του ιατρείου θα δώσει την δυνατότητα στους πολίτες για σωστή ενημέρωση, παρακολούθηση και εκτίμηση των νεφρολογικών προβλημάτων του. Η παροχή χρήσιμων συμβουλών και οδηγιών για μια σειρά από προβλήματα που αφορούν τις νεφρολογικές παθήσεις θα αφορούν τη σχέση των νεφρών με άλλες παθήσεις όπως διαβήτη, υπέρταση, με χειρισμό ηλεκτρολυτικών διαταραχών, με νεφρολιθίαση ,με ύπαρξη νεφρικής νόσου κ.α.
 
Το ιατρείο θα γίνεται από τον ιατρό κ/ο Τσούτσο Ηλία Διευθυντή Νεφρολογικού Τμήματος και Νεφρολογικής Μονάδας του Mediterraneo, μετά από ραντεβού στους χώρους των Α Κ.Α.Π.Η. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και του  Α Κ.Α.Π.Η. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
 
 
Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η καθώς και οι κάτοικοι του Δήμου μας που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού παρακαλούνται να επικοινωνούν με   την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλ:2109961973

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια