ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Προσκαλούμε  σε  τακτική συνεδρίαση,  που  θα  γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του 
Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την  26η Νοεμβρίου  2014,  ημέρα  Τετάρτη και ώρα 8.00 μ.μ.

Τα θέματα που θα  συζητηθούν  είναι τα παρακάτω:


1.    Επικύρωση των πρακτικών των με αρ. 29,30,31 και 32 συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (εκτυπωμένα αντίγραφα θα βρίσκονται στο Γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου).

2.    Συμπλήρωση – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2014.(απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).

3.    Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2014.(απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).

4.    Λήψη απόφασης για έγκριση της σύνταξης Σχεδίου Κανονισμού Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινόχρηστων Χώρων.  (απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

5.    Λήψη απόφασης για έγκριση της σύνταξης Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων  (απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

6.    Καθορισμός του ύψους των συντελεστών του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας-φωτισμού για το έτος 2015.(απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).

7.    Καθορισμός του ύψους των συντελεστών του φόρου στους ηλεκτροδοτούμενους χώρους  για το έτος 2015.(απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).

8.    Ανάκληση της υπ΄αρ. 149/20.5.2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και καταγγελία του σε εκτέλεση αυτής με  Α.Π. 9129/18.2.2014 συμφωνητικού για  “Υλοποίηση του προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης (ανακύκλωσης) των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής τους στα διοικητικά όρια του Δήμου μας” μεταξύ του Δήμου και της ΑΝΤΥΜΕΤ PLUS ΑΕΒΕ ΑΝΑΚΥΚΛ. ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.  

9.     Λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 7.491,10 ευρώ από μέρισμα της Εταιρείας Παροχής Αερίου-Κατανομή έτους 2013 και καθορισμός του έργου που θα χρηματοδοτηθεί από το πιο πάνω ποσό.

10.    Eπί αιτήματος του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, για παραχώρηση χώρου, προς τοποθέτηση περιπτέρου του για την προώθηση των  χριστουγεννιάτικων ειδών του, στην πλατεία Εσπερίδων.

11.    Λήψη απόφασης για παραχώρηση με χρησιδάνειο διάρκειας σαράντα (40) μηνών ενός ιδιόκτητου μηχανοκίνητου οδοστρωτήρα του Δήμου Γλυφάδας προς το  Μουσείο Μεταφορών και Βιομηχανικής Κληρονομιάς της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου να εκτεθεί στο Μουσείο ως ιδιόκτητο μηχάνημα του Δήμου Γλυφάδας, αφού προηγουμένως αναπαλαιωθεί πλήρως με δαπάνες του ως άνω Μουσείου. 

12.    Καταβολή χρηματικού βοηθήματος σε κατοίκους του Δήμου μας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 114 Α΄) Κ.Δ.Κ. ( άρθρο 202 παργ. 2).

13.    Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο ”Προμήθεια, αναβάθμιση και επισκευή ειδών πληροφορικής”.  

14.    Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο ”Προμήθεια ασφαλτικού και οικοδομικών υλικών”.

15.    Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο ”Προμήθεια στύλων και πινακίδων σήμανσης”.

16.    Λήψη απόφασης για τοποθέτηση δύο πινακίδων απαγόρευσης στάθμευσης αυτοκινήτων  έμπροσθεν του καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Γλυφάδας, επί της οδού Γούναρη 111, για αποκλειστική χρήση των οχημάτων των ΕΛΤΑ. 

17.    Λήψη απόφασης για οριοθέτηση θέσης στάθμευσης έμπροσθεν του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Α. Παπανδρέου 8-10  για αποκλειστική στάθμευση των οχημάτων χρηματαποστολών.

18.         Επί αιτήματος για κοπή δέντρου επί της οδού Αρκαδίας 79 του Δήμου μας.  




                             Γλυφάδα,21.11.2014
                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                              ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                          ΣΤΡΑΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ 


Επίσης εκ νέου πρόσκληση για της 28 Νοεμβρίου  στης 13,00 όπου προεδρεύοντος του Δημάρχου θα συζητηθεί η   Έκδοση κανονιστικής απόφασης για τη λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και παραχώρηση ακινήτων του Δήμου για την πραγματοποίηση πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων .  


Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια