ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«ΜΙΛΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ», ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ EXELIXINEWS.GR ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η εξέλιξη της επιχειρηματικότητας και τα social media, face book,  web, email, κλπ


Ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει σε παγκόσμιο επίπεδο η τοπική, μικρή και μεσαία, επιχειρηματικότητα ως αντίδοτο στην οικονομική και κοινωνική κρίση αλλά και η βοήθεια που μπορεί να έχει κάθε επαγγελματίας από την αξιοποίηση αφενός νέων εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης και αφετέρου νέων τεχνικών προώθησης και πωλήσεων, είναι το αντικείμενο ειδικής ημερίδας που διοργανώνει η καθημερινή διαδικτυακή εφημερίδαwww.exelixinews.gr για τους επαγγελματίες της Αργυρούπολης και του Ελληνικού.


Η ημερίδα, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ελληνικού «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», έχει τίτλο «Μιλάμε σήμερα για την επιχείρηση του αύριο» και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, από τις 17:30 ως τις 21:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Ελληνικού – Αργυρούπολης «Γ. Μιχαλακέας» (Χρ. Σμύρνης & Κύπρου 97, Αργυρούπολη).
Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει εισήγηση του εκδότη της εφημερίδας «Εξέλιξη/ Ελληνικό-Αργυρούπολη - Γλυφάδα » κ. Θοδωρή Αντωνόπουλου με θέμα «Η τοπική επιχειρηματικότητα αντίδοτο στην κρίση».
Θα ακολουθήσει παρουσίαση νέων social εργαλείων και τεχνικών (web, facebook, e-mail κ.λπ.) για τη σύγχρονη επιχείρηση που θα κάνει ο κ. Γιάννης Τριανταφύλλου (ΤΟ ΑΤΟΜΟ), έμπειρος διευθυντής μάρκετινγκ με 20 και πλέον χρόνια διεθνούς σταδιοδρομίας.
Οι παρουσιάσεις  της ημερίδας θα ολοκληρωθούν με το θέμα «Web + Social Promotion = Πωλήσεις» που θα παρουσιάσει ο κ. Δημήτρης Ράντος γενικός διευθυντής της GET SOCIAL, με πολύχρονη παρουσία στον χώρο του promotion.
Η ημερίδα θα κλείσει με ανοικτή συζήτηση μέσα από την οποία οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να πάρουν συμβουλές και ιδέες για εξειδικευμένα θέματα που τους απασχολούν.
«Όλο μιλάμε για κρίση και περιμένουμε την ανάπτυξη. Η ανάπτυξη όμως δεν είναι φρούτο να ωριμάσει και να πέσει στο καλάθι, θα προκύψει μόνο μέσα από την πραγματική οικονομία, μέσα από την προσπάθεια του καθένα μας να στήσει μια χρήσιμη, αξιόπιστη και βιώσιμη επαγγελματική δραστηριότητα ή να κάνει καλύτερη την επιχείρηση που ήδη έχει, βάζοντας πλέον στο επίκεντρο τον πελάτη και μόνο, όπως είναι η διεθνής πρακτική εδώ και δεκαετίες. Αυτό είναι το σκεπτικό της πρώτης ημερίδας που διοργανώνει τοwww.exelixinews.gr στον δήμο μας», δήλωσε ο κ. Αντωνόπουλος παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της ημερίδας και κατέληξε «μέτρο της επιτυχίας μας είναι να βοηθήσουμε να δημιουργηθούν νέες, υγιείς και -όπου μπορούμε- καινοτόμες επιχειρήσεις, κάτι που για να γίνει χρειάζεται αφενός ατομική πρωτοβουλία και αφετέρου σωστή συνεργασία του ευρύτερου ιδιωτικού τομέα με έναν παραγωγικό, μη γραφειοκρατικό, δημόσιο τομέα, ώστε τα οφέλη να είναι και μόνιμα και βιώσιμα. Η Ημερίδα τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου μας και θεωρούμε ότι η θεσμική παρουσία του δίνει επιπρόσθετο τόνο στην προσπάθεια σωστής ενημέρωσης για τόνωση της επιχειρηματικότητας στην πόλη. »

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια