ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Ξενάγηση στους χώρους της Αργυρούπολης είχε ο δήμαρχος Παπάγου κ. Ηλίας Αποστολόπουλος από το Δήμαρχο του Ελληνικού –Αργυρούπολης Κωνσταντάτος  Γιάννης  

O Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης   κ. Γιάννης Κωνσταντάτος δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο ο οποίος συνοδευόταν   από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης  κ. Βικτωρία Νικάκη. Στην σύσκεψη που ακολούθησε συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου μας κ. Κώστας Μηνόπουλος.

 Ο Δήμαρχος παρουσίασε το έργο που επιτελείται στο Δήμο μας τόσο σε διοικητικό επίπεδο με την  εφαρμογή της ψηφιακής υπογραφής  όσο και στο ανθρωπιστικό επίπεδο με την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης  τους  ξενάγησε  στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘Μίκης Θεοδωράκης’ και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί επί της Λεωφ. Αργυρουπολέως 94 – 96  και εξυπηρετεί 250 οικογένειες συνδημοτών μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση προσφέροντας τους τρόφιμα και βασικά είδη καθαρισμού. Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος προσκάλεσε τον Δήμαρχο μας στην έδρα του δήμου του στον Χολαργό για να γνωρίσει και εκείνος τις δράσεις που πραγματοποιούν στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής .Συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί μεταξύ το δύο Δήμων ένα δίκτυο συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για την καλυτέρευση των υπηρεσιών και την ουσιαστικότερη φροντίδα στον πολίτη. Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο που επιτελείται στον Δήμο μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.



Με τον Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο









http://www.elliniko-argyroupoli.gr/images/spacer.gifΜε τον Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Βικτωρία Νικάκη









Ξενάγηση στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘Μίκης Θεοδωράκης’


















Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια