ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ SALSA ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Αν στις αρχές του χρόνου είχαν «μιλήσει» με το σώμα τους για τις καλύτερες «Στιγμές» του πιο αισθησιακού λάτιν χορού, της Salsa…


Ο φετινός χειμώνας τους βρίσκει πιο ανεβασμένους. Με ξέφρενο χορό με ένα ανεξάντλητο party mood αλλά σε διαφορετικό… ΕΠΙΠΕΔΟ (LEVEL)!
Ετοιμάζονται, λοιπόν, πυρετωδώς για ένα μουσικοχορευτικό διαδραστικό happening που θα παρασύρει ακόμη και τους πεισματικά αρνούντες να λικνιστούν. Μια νέα παραγωγή που θα συνδυάσει κινηματογραφικές προβολές ένα εκρηκτικό χορευτικό show γεμάτο salsa -από τη χορευτική ομάδα που έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπει κανείς αυτό τον latin χορό- που θα κορυφωθεί σε ένα διαδραστικό και ανατρεπτικό πάρτι με συμμετέχοντες όλους εσάς!! Μιλάμε για τους Salsa Sinners που όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν:
«Έτσι απλά!! Με κοστούμια ή χωρίς. Με χορευτικά παπούτσια ή χωρίς...δεν έχει σημασία... απλά χορεύεις... όπως είσαι. Με τα παπούτσια σου, το άσπρο μπλουζάκι και τα jeans σου. Το χρώμα το δίνει το σώμα σου..τον ρυθμό η μουσική...απλά χορεύεις... και ξεφεύγεις. Σ´ένα παράλληλο σήμερα...εκεί που πετάς τη γραβάτα και τις γόβες και χάνεσαι.. εκεί που φοράς τη γραβάτα και τις γόβες και ψάχνεις τα όριά σου...σ´ ένα παράλληλο σήμερα που δεν θα σε σώσει, αλλά θα σε βοηθήσει να σωθείς...ναι, έτσι απλά χόρεψε...»
Γιατί από την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Level Live Stage στην Γλυφάδα. Εκεί όπου κάθε Τετάρτη στις 9.30μ.μ. θα βρίσκονται οι Salsa Sinners για να σας μυήσουν στα μυστικά του πιο αισθησιακού χορού αλλά με τον… τρόπο τους.
Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, Και κάθε Τετάρτη
Ώρα έναρξης: 9.30μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 10€
LEVEL Live Stage
Δημάρχου Μεταξά Αγγέλου 52- Γλυφάδα
Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια