ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 608.000 ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ

Αυξήθηκαν οι οφειλέτες στο ΙΚΑ μέσα στον Νοέμβριο, σε σύγκριση με τον Οκτώβριο.
Συγκεκριμένα, η αύξηση είναι της τάξης του 10,17% με 56.152 εργοδότες να προστίθεται σε εκείνους που δεν έχουν αποδώσει τις ασφαλιστικές εισφορές. Αποτέλεσμα είναι ο αριθμός των οφειλετών στο ΙΚΑ να εκτοξευθεί για τον Νοέμβριο σε 608.621 εργοδότες.
 

Σημειώνεται ότι η αύξηση είναι πολύ μεγάλη, δεδομένου ότι τον Απρίλιο, ο αριθμός αυτός ανερχόταν σε 428.456 (αύξηση κατά 42%).
 
Μέσα στο Νοέμβριο, οπότε και τέθηκε σε ισχύ το μέτρο της ρύθμισης ληξιπρόθεσμων χρεών σε 72-100 δόσεις, 16.117 εργοδότες υπέβαλαν αίτηση για ρύθμιση οφειλών 418,8 εκατ. ευρώ, με τις νέες ευνοϊκές διατάξεις και από αυτούς 1.880 πλήρωσαν εφάπαξ, 3 «έχασαν» τη νέα ρύθμιση καθώς δεν κατέβαλαν την πρώτη δόση παρότι υπέβαλαν αίτηση και οι υπόλοιποι έχουν ενταχθεί στη σταδιακή αποπληρωμή των οφειλών.
 
Μέσα στον ίδιο μήνα, αυξήθηκαν και οι οφειλέτες που έχασαν παλαιότερες ρυθμίσεις. Ειδικότερα, από το 1 δισ. ευρώ που είχε «μπει» στην πάγια ρύθμιση, τα 602,4 εκατ. ευρώ έγιναν εκπρόθεσμα, ενώ «χάθηκαν» άλλα 533,7 εκατ. ευρώ, σε σύνολο 943,8 εκατ., τα οποία είχαν ρυθμιστεί με βάση τη «νέα αρχή».


Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ

Κώστα Μητρόπουλου



Σας  προτείνουμε με ένα ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

 ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ  

 ΠΗΓΗ JHD PHGH PHHG

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 PHGH

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 ΠΗΓΗ πηγη ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 phgh
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ πηγη
 phgh
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ 
 ΠΗΓΗ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

 πηγη

Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια