ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΛΟΓΩ ΕΝΦΙΑ

ΕΝΦΙΟΚΡΑΤΙΑ
Σε κατάσχεση της κρατικής επιχορήγησης, ύψους 197.000 ευρώ, από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) προχώρησε οι φοροεισπρακτικές αρχές καθώς η Εφορία ζητά από το κέντρο το ποσό των 250.000 ευρώ για την πληρωμή ΕΝΦΙΑ.


Επιπλέον, σύμφωνα με την ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, η οποία έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, η κρατική επιχορήγηση που έπρεπε να λάβει το 2014 το ΚΕΑΤ ήταν 998.000 ευρώ. Ωστόσο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου είχε πάρει μόλις 250.000 ευρώ. Εν όψει των Χριστουγέννων εκταμιεύθηκαν ακόμη 197.000 ευρώ, ωστόσο αυτά τα χρήματα δεν έφτασαν τελικά ποτέ στο ΚΕΑΤ καθώς η Εφορία κατάσχεσε το ποσό συμψηφίζοντάς το με τον ΕΝΦΙΑ.
Σημειώνεται πως το ΚΕΑΤ διαθέτει πολλά ακίνητα, λόγω κληροδοτημάτων, με αποτέλεσμα ο ΕΝΦΙΑ να αγγίζει τα 250.000 ευρώ. Αν και το κέντρο λειτουργεί με τεράστιες ελλείψεις και απλήρωτους εργαζομένους, η διοίκηση του Κέντρου έχει προχωρήσει σε διακανονισμό και έχει πληρώσει ήδη τις δύο πρώτες δόσεις.
Η δήλωση της Σοφίας Σακοράφα
Το ΚΕΑΤ ( Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών) εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί με μεγάλες ελλείψεις, αφήνοντας μεταξύ άλλων και τους εργαζόμενους απλήρωτους. Η κρατική επιχορήγηση που έπρεπε να λάβει το 2014 ήταν 998.000 ευρώ. Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου είχε πάρει μόλις 250.000 ευρώ.
Ενόψει Χριστουγέννων, εκταμιεύθηκαν σήμερα, μετά βασάνων και κατόπιν πολλών οχλήσεων, μόλις 197.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά, όμως, δεν έφτασαν ποτέ στο ΚΕΑΤ, αφού υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών τα κατάσχεσαν για να τα συμψηφίσουν με τον ΕΝΦΙΑ.
Λόγω κληροδοτημάτων, το ΚΕΑΤ διαθέτει πολλά ακίνητα με συνέπεια ο ΕΝΦΙΑ να φτάνει τα 250.000 ευρώ. Η διοίκηση του ΚΕΑΤ ωστόσο, είχε προβεί σε διακανονισμό και είχε ήδη πληρώσει τις δύο πρώτες δόσεις.
Ποιος ανάλγητος εγκέφαλος , ποιος ιταμός γραφειοκράτης συμπεριφέρεται χειρότερα και από τον χειρότερο υπάλληλο της τρόικας, επιλέγοντας να αφήσει χριστουγεννιάτικα σε ένδεια τυφλά παιδιά και απλήρωτους εργαζόμενους ; Πόσο πιο χυδαία μπορεί να γίνει αυτή η κυβέρνηση στα ξέπνοά της; Ας μην ελπίζουν ότι η ύβρις θα μείνει ατιμώρητη.
Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ 

Σας  προτείνουμε με ένα ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

 ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ  

 ΠΗΓΗ JHD PHGH PHHG

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 PHGH

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 ΠΗΓΗ πηγη ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 phgh
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ πηγη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ 
 ΠΗΓΗ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια