ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ
Ένα μεγάλο παιδικό πάρτυ με Άγιο Βασίλη, που μοίρασε Δώρα σε όλα τα παιδιά, Ξωτικά, Μουσική, Χορό, Ανιματέρ και μιά Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση, διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Γλυφάδας με την ΄Ενωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας, για τους μαθητές  των Δημοτικών σχολείων της πόλης μας, στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας Μάκης Λιούγκας, το Σάββατο 20/12. 

Πάνω από 500 μαθητές  τραγούδησαν μαζί με την χορωδία του Ωδείου Γλυφάδας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χόρεψαν, έπαιξαν και παρακολούθησαν την  θεατρική παράσταση ''Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ'', από την θεατρική ομάδα των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ευρυάλης. Το πάρτυ είχε ακόμα μπουφέ και σαντουιτσάκια, γλυκίσματα, χυμούς και δώρα για κάθε παιδί.
Οικοδέσποινες της εκδήλωσης  ήταν η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Γλυφάδας Άννυ Καυκά και η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας Μαρία Καραβουσάλη και όλα τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης καθώς και μέλη των Δ.Σ όλων των Συλλόγων γονέων των Δημοτικών σχολείων Γλυφάδας. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Στρατής Παναγάκος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κος Μάνος Ανδρουλακης  πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, ο κος Νίκος Παπάζογλου πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, ο κος Γιώργος Αγγελόπουλος αντιπρόεδρος ΚΑΠΠΑ, ο κος Δημήτρης Μητρόπουλος αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Νίκος Λεβετσοβίτης, Ειρήνη Βαγγελάτου, διευθυντές και γονείς των παιδιών. 








Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ

Κώστα Μητρόπουλου



Σας  προτείνουμε με ένα ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

 ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ  

 ΠΗΓΗ JHD PHGH PHHG

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 PHGH

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 phgh
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ πηγη
 phgh πηγη
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ 
 ΠΗΓΗ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

 πηγη

Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια