ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ:ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΒΑΖΑΙΟΥ).ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ!

Πρωτοφανής για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα και το σεβασμό των θεσμών είναι η μη συμμετοχή στην χθεσινή (17/12) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δύο εκ των τεσσάρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, της «Δημοτικής Συνεργασίας» του κ. Χρ. Κορτζίδη και της «Ξανά η Πόλη Μπροστά» του κ. Ευαγ. Βαζαίου.
Σε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. ο ίδιος ο κ. Κορτζίδης και η παράταξή του με φωνασκίες κ.α. ηρνούντο να συμμορφωθούν με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δ.Σ. που και οι ίδιοι  μάλιστα ψήφισαν, θέλοντας αυτός να εφαρμόζεται κατά το δοκούν και σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους, όπως για παράδειγμα, ενώ είχε αρχίσει και προχωρούσε η διαδικασία μιας ψηφοφορίας, έθεταν ξαφνικά και επέμεναν σε ψήφιση…. δικής τους πρότασης, που τον τρόπο αυτό δεν προβλέπει ο Κανονισμός Λειτουργία του Δ.Σ. Λειτουργούν ως να είναι διοίκηση, απομονώνουν κομμάτια των εισηγήσεων που τους εξυπηρετούν και ζητάνε τον λόγο όποτε θέλουν και κρίνουν σκόπιμο οι ίδιοι.


 Μπαχαλοποιούν σκόπιμα το δημοτικό συμβούλιο και όλα αυτά μεθοδικά και σκόπιμα για να μην ακούγονται δημόσια οι ερωτήσεις και οι σοβαρές καταγγελίες για τα πεπραγμένα τους.
 
Αρνούνται επίσης στον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, να ενημερώνει το Δ.Σ.  και να  θέτει εκτός Η.Δ. κρίσιμα ερωτήματα που έρχονται στο φως μετά την έρευνα των υπηρεσιών και όχι μόνο ,για τα προηγούμενα χρόνια , προς τον πρώην Δήμαρχο, όπως για παράδειγμα ποιος ήταν ο κρυφός χορηγός του  ( ο ίδιος ο κύριος Κορτζίδης παραδέχτηκε πως είχε χορηγό στα έργα των αποδυτηρίων δίχως να λέει το όνομα του). Να σημειωθεί πως τα ερωτήματα τίθενται για να έχει χρόνο να απαντήσει στο  επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο  ο κύριος Κορτζίδης και να ερευνήσει μόνος του τις σοβαρές καταγγελίες που αφορούν την θητεία του και μόνο.
 
Αντί όμως  να έρθει στο Δημοτικό συμβούλιο ο κ. Κορτζίδης και να δώσει  πολιτικά εξηγήσεις για το πώς είναι δυνατόν επί θητείας του κάποιος να εισέπραττε για 66 οστεοφυλάκια μαύρο χρήμα στο νεκροταφείο του Ελληνικού αλλά όχι το ταμείο του Δήμου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που βρήκε η έρευνα μας, προτίμησε να κρυφτεί και να μην έρθει στο Δ.Σ. για να μην ακούσει ακόμη μία φορά τα ερωτήματα στα οποία λέει : ‘Δεν απαντώ! Δεν είναι δικαστήριο το Δημοτικό Συμβούλιο’. Φυσικά και δεν είναι δικαστήριο το Δημοτικό Συμβούλιο κύριε Κορτζίδη αλλά πολιτικά η νέα διοίκηση που θα θέσει τα ερωτήματα για τα πεπραγμένα σας αν όχι στο δημοτικό συμβούλιο το οποίο οφείλει να ενημερώσει;  
 
Η συνεχής σιωπή και άρνηση του πρ. δημάρχου να απαντήσει δημόσια σε αυτά και πολλά άλλα, η ουδέποτε αναγνώριση από αυτόν του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών και οι συνεχείς αποκαλύψεις που έρχονται στο φως μέσω των ενημερώσεων των μελών Δ.Σ. για τα «έργα και τις ημέρες της διοίκησής του - που οι άλλες δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης κρίνουν ως σοβαρές της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης’ του κυρίου Λιάππη και  ‘Αργυρούπολη – Ελληνικό Πρώτη Πόλη’  του κυρίου Νάσου  Σπυρόπουλου, έχουν οδηγήσει σε θεατρινισμούς τον κύριο Κορτζίδη για να μην απαντάει. Είτε έρχεστε κύριε Κορτζίδη είτε όχι εμείς τα ερωτήματα θα τα θέτουμε και θα ενημερώνουμε το Συμβούλιο για όλα τα ευρήματα των ερευνών μας που δυστυχώς δείχνουν ότι υπήρξατε ένας ανεύθυνος δήμαρχος ο οποίος δεν είχε ιδέα τι γινόταν στην διοίκηση και στην πόλη του.
 
Λύπη όμως  προκαλεί και η στάση του επικεφαλή της παράταξης «ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ», κ. Ε. Βαζαίου, η οποία αποδεικνύει πλέον περίτρανα το ορθόν του προεκλογικού χαρακτηρισμού που του αποδίδονταν, ως το παράρτημα της παράταξης του πρ. δημάρχου. Αντί ο πρωτοεμφανιζόμενος κύριος Βαζαίος ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης να ζητάει πρώτος απαντήσεις σπεύδει να συγκαλύψει τον πρώην δήμαρχο και να του παρέχει πολιτική κάλυψη. Όσο για το επιχείρημα ότι τον φιμώνει ο Πρόεδρος τον καλούμε δημόσια να μας πει ποιος του απαγόρεψε να πάρει τον λόγο πρό ημηρεσίας και να τοποθετηθεί για όλα τα παραπάνω. Το γεγονός ότι συνεργάτες του την προηγούμενη μέρα ήταν στα γραφεία του κυρίου Κορτζίδη ή ότι έτρωγαν όλοι μαζί την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δείχνει ποια είναι η παράταξη Βαζαίου  ή καλύτερα ποιοι έχουν απομείνει για να στηρίζει την παράταξη Κορτζίδη.
 
Πρέπει όλοι να γνωρίζουν, ότι η νέα διοίκηση του Δήμου, είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τους θεσμούς, τους κανονισμούς και τις νόμιμες διαδικασίες που οι άλλοι καταπατούσαν και να προστατεύσει το κύρος του Δήμου από τις απαξιωτικές και παρελκυστικές τακτικές με τις οποίες κάποιοι είχαν συνηθίσει ανεξέλεγκτα να δρουν. Όσο και να προσπαθούν οι κύριοι Κορτζίδης-Βαζαίος να συγκαλύψουν τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης δεν θα το πετύχουν. Έχουν πάντα το λόγο πρό ημηρεσίας να τοποθετηθούν.Καταρρίπτονται τα επειχηρήματά τους ότι τους φιμώνουμε απο τις άλλες παρτάξεις της αντιπολίτευσης που όταν ζητούν τον λόγο να τοποθετηθούν τον έχουν .Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια για τα οποία εμείς δεν πρόκειται ποτέ ξανά να ασχοληθούμε. Όλα στο φως, διαφάνεια και ενημέρωση τόσο των δημοτών όσο και των δημοτικών συμβούλων.  

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Σας  προτείνουμε με ένα ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

 ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ  

 ΠΗΓΗ JHD PHGH PHHG

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 PHGH

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 ΠΗΓΗ πηγη ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 phgh
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ πηγη
 phgh
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ 
 ΠΗΓΗ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

 πηγη

Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια