ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ‘Η ΜΙΚΡΗ ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ’

Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων παραστάσεων και δράσεων που διοργανώνουμε κάθε χρόνο στην «Μικρή Χρυσαλλίδα», αποφασίσαμε φέτος να διοργανώσουμε έναbazaar χριστουγεννιάτικων στολιδιών, με τα έσοδα του οποίου θα ψωνίζαμε για το κοινωνικό παντοπωλείο.


Όλο τον μήνα Δεκέμβριο τα παιδιά και οι δασκάλες έφτιαξαν στολίδια και άλλα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα -όπως κηροπήγια, βάζα, μολυβοθήκες. Την Τετάρτη 17/12/2014 και την Πέμπτη 18/12/2014, μετά το πέρας των καθιερωμένων χριστουγεννιάτικων παραστάσεων από τα παιδιά στον χώρο μας, οι γονείς αγόρασαν κάποιο/κάποια από τα αντικείμενα καταβάλλοντας το ποσό που επιθυμούσαν.


Συνολικά και τις 2 ημέρες μαζεύτηκε το ποσό των €300,00.
Την Δευτέρα 22/12/2014 ψωνίσαμε με τα παιδιά του νηπιαγωγείου τρόφιμα αντίστοιχης αξίας, επικεντρώνοντας σε πράγματα για παιδιά, σε γνωστό supermarketτης περιοχής μας.
Την Τρίτη 23/12/2014 στις 11.00 μεταφέραμε με το σχολικό μας και με την παρουσία των ίδιων παιδιών τα τρόφιμα - αλλά και ρούχα που είχαμε συγκεντρώσει- στο κοινωνικό παντοπωλείο της περιοχής μας. Με μεγάλη εγκαρδιότητα μας υποδέχθηκαν -άλλωστε μας περίμεναν, καθώς είχαμε κλείσει ραντεβού- και εξήγησαν στα παιδιά την σημασία και λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου.
Τα παιδιά χάρηκαν που με την πράξη τους θα έδιναν χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και συζητούσαν όλη την ημέρα για αυτό.
Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών μας που έκαναν αυτή την ιδέα μας πραγματικότητα και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τέτοιου είδους δράσεις για να βοηθάμε τους ασθενέστερους του δήμου μας όπως και όποτε μπορούμε.
Βασίλης και Μαριαλένα Καζή 

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ τε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια