ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ


ΓΙΑ ΤΗΝ «Προμήθεια καυσίμων μεταφορικών μέσων, πετρελαίου θέρμανσης και προσθέτων για το Δήμο Γλυφάδας (μερικού Π/Υ 628.201,20€), πετρελαίου θέρμανσης για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Γλυφάδας (μερικού Π/Υ 130.835,50€) & πετρελαίου θέρμανσης για το Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας (μερικού Π/Υ 12.195,12€)»



Ο Δήμαρχος Γλυφάδας
Προκηρύσσει  Ηλεκτρονικό Δημόσιο Ανοικτό Διεθνή διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης:

 (Α) για τα καύσιμα
- για τις Ομάδες Α, Β,  τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ ανά χιλιόλιτρο που θα προκύπτει μετά την ποσοστιαία έκπτωση επί της μέσης τιμής χονδρικής πώλησης του πετρελαίου κίνησης και  της αμόλυβδης βενζίνης,
- για τις ομάδες Γ, ΣΤ, Ζ και Η που αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης, τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ ανά χιλιόλιτρο που θα προκύπτει μετά την ποσοστιαία έκπτωση επί της μέσης τιμής λιανικής πώλησης στην Αττική κατά την ημέρα της παράδοσης, όπως αυτές εμφαίνονται στο εβδομαδιαίο δελτίο πιστοποίησης τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης  (www.patt.gov.gr).».
 (Β) για τα λιπαντικά και πρόσθετα και για τις Ομάδες Δ και Ε τη χαμηλότερη τιμή (που αντιστοιχεί στο χαμηλότερο συνολικό τίμημα για κάθε Ομάδα), εφόσον τηρούνται τα προδιαγεγραμμένα στα τεύχη του διαγωνισμού.».
σύμφωνα με τον Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α., για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων μεταφορικών μέσων, πετρελαίου θέρμανσης και προσθέτων για το Δήμο Γλυφάδας (μερικού Π/Υ 628.201,20€), πετρελαίου θέρμανσης για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Γλυφάδας (μερικού Π/Υ 130.835,50€) & πετρελαίου θέρμανσης για το Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας (μερικού Π/Υ 12.195,12€)», ενδεικτικά πρ/σας δαπάνης 948.615, 14 € (συμ/νου ΦΠΑ 23%).
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 5/03/2015. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 10/03/2015 ώρα 14:00 μ.μ.. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει μία (1) εργάσιμη ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους, ήτοι την 11/03/2015 ώρα 11:00π.μ..Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού, θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf), στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr,του ΕΣΗΔΗΣ.
Η διενέργεια του διαγωνισμού διέπεται από τις σχετικές διατάξεις της με αρ.11389/93 (185 Α΄) απόφασης του ΥΠ.ΕΣ.(ΕΚΠΟΤΑ), του Ν.2286/1995 (19 Α΄), του Ν.3463/2006 (114 Α΄) όπως συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (87 Α΄),του Ν.4281/2014 καθώς και των Νόμων, Διαταγμάτων, Κανονιστικών Αποφάσεων κ.λ.π. που εναρμόνισαν την Εθνική νομοθεσία περί προμηθειών, με το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνδυασμό και με την υπ. αρ. 7/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί και ενώσεις προμηθευτών, που υποβάλλουν κοινή προσφορά.
Οι προσφορές ισχύουν με ποινή αποκλεισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σύμβασης.
Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν με την προσφορά τους εγγύηση συμμετοχής ποσοστού (2%) της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης, για κάθε ομάδα, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και τη γνωστοποίηση  της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται όπως αναφέρεται παραπάνω στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.promitheus.gov.gr,του ΕΣΗΔΗΣ μέχρι έξι (6) ημέρες πριν από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού                                                                               

                                                                               
             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ τε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια