ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΟΙΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ (ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ) ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι κάλπες να μην έχουν ακόμη ανοίξει αλλά κορυφαία στελέχη της ΝΔ που, με βάση τις δημοσκοπήσεις, βλέπουν να έρχεται μεγάλη ήττα, προετοιμάζουν ήδη την επόμενη ημέρα.


Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, στο πλαίσιο αυτό, προετοιμάζεται ως (μεταβατική) λύση ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.


 Μάλιστα, δεν θεωρείται τυχαία η χθεσινή του παρέμβαση (στο ραδιόφωνο του Alpha), με την οποία επέκρινε την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ που επένδυσε στον φόβο: «Kακώς φάνηκε ότι επενδύουμε στο φόβο» και πρόσθεσε πως «αν σήμερα υπάρχει ελπίδα είναι γιατί το 2012 βάλαμε πλάτη…«Υπήρξε μια καλή επικοινωνιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ που μας έκανε να φαινόμαστε ότι μιλάμε σαν δανειστές. Πληρώνουμε και το τίμημα μιας κακής επικοινωνιακής στρατηγικής», είπε χαρακτηριστικά και ο νοών νοείτω.
Σ.σ. Βεβαίως, για να παίξει αυτό το ρόλο ο Β. Μεϊμαράκης θα πρέπει πρώτα να επανεκλεγεί στη Β΄Αθήνας που φαίνεται, πάντως, ότι πάει καλά. Η στήλη υπενθυμίζει ότι στις εκλογές του 2012 είχε έρθει έβδομος και με βάση τις δημοσκοπήσεις η ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής θα εκλέξει 7, άντε 8 βουλευτές. Αν υπολογίσουμε και τους νέους ισχυρούς “παίχτες” (Δένδια, Κουμουτσάκο), τότε το έργο του δεν είναι και τόσο εύκολο.
660meimarakis-660_5























πηγη

ΠΗΓΗ


Σας  προτείνουμε με ένα ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ



 ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ  


 πηγη JHD

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 PHGH

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 phgh
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ πηγη
 phgh πηγηphghf

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ 
 πηγη PHGH


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια