ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ! Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ.


Αγαπητοί φίλοι
Τον Σεπτέμβριο που αναλάβαμε την διοίκηση μία από τις πρώτες μας ενέργειες ήταν να ζητήσουμε από ιδιωτική εταιρεία έκθεση αξιολόγησης των παιδικών χαρών. 


Ιδιαίτερα μετά το τραγικό ατύχημα στο Λούνα Παρκ και την ενεργοποίηση του νόμου για την ασφάλεια των παιδιών μας στους παιδότοπους η κίνηση μας αυτή ήταν επιτακτική. Η έκθεση όμως του ανεξάρτητου φορέα  μας απογοήτευσε αφού με ελάχιστες εξαιρέσεις έδειξε πως οι περισσότερες χαρές κρύβουν πολλές παγίδες για τα παιδιά μας. Για πάρα πολλά χρόνια δεν έγινε καμία ουσιαστική συντήρηση , επισκευή και ανανέωση τους με αποτέλεσμα να είναι τραγική η εικόνα τους. Απορώ πως άφησαν τις παιδικές χαρές σ αυτή την εγκατάλειψη και παρακμή αφού αν προσπαθούσαν λίγες λίγες να τις φτιάχνουν σήμερα δεν θα παρουσίαζαν αυτή την εικόνα.
Φυσικά εσείς οι γονείς δεν περιμένετε εμένα να σας το πω αλλά το έχετε διαπιστώσει από ιδίαν εμπειρία μέσα σ αυτές.
Εμείς όμως δεν είμαστε η διοίκηση των επικρίσεων για το τι δεν έκαναν οι προηγούμενοι  αλλά του προγραμματισμού και των  έργων. Έτσι με βάση την έκθεση αυτή διέταξα την άμεση αποψίλωση όλων των επικίνδυνων στοιχείων καθώς και την σταδιακή αποκατάσταση τους. Ότι δεν έγινε για χρόνια προσπαθούμε να το κάνουμε σε λίγους μήνες αλλά είναι αδύνατον για οικονομικούς λόγους. Παράλληλα με επιστολή μου απευθύνομαι σε επιχειρηματίες και εταιρείες και τις καλώ να υιοθετήσουν μία παιδική χαρά , να χαρίσουν ασφάλεια και χαρά στα παιδιά μας. Ήδη κάποιοι ανταποκρίθηκαν  θετικά αλλά δεν αρκεί. Έτσι θα ζητήσω από την νέα κυβέρνηση και την Περιφερειάρχη έκτακτη επιχορήγηση προκειμένου να καλύψω το κόστος αυτό. Αν μας αγνοήσουν στο ζωτικό αυτό αίτημα μας θα προχωρήσουμε σε άλλες πηγές χρηματοδότησης.
Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ασφαλείς  τις παιδικές μας χαρές σ όλο τον δήμο. Το μόνο που ζητάμε είναι την κατανόηση και την βοήθεια σας και φυσικά όσοι μπορείτε να μπείτε χορηγοί στο πρόγραμμα αποκατάστασης καλοδεχούμενοι!!!

                                                Με εκτίμηση
                                                                                      Ο Δήμαρχος 
                                                                               Γιάννης Κωνσταντάτος        

Πατήστε εδώ για να δείτε την επιστολή


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ τε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια