ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ: Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (VIDEOS)

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου το Contra.gr παρουσιάζει 8 περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο... απλησίαστος Αντόνιο Κασάνο, το "μηχανάκι" Λασανά Ντιαρά, ο "ξεχωριστός" Σιμάο Σαμπρόσα και το φουλ-μπακ Κρίστιαν Σαπουνάρου.



H μεταγραφική περίοδος βρίσκεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη λήξη της.


Οι τρεις διεκδικητές του τίτλου, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τη μεταγραφική ενίσχυσή τους, καθώς αναζητούν εξαιρετικές λύσεις στις θέσεις που "χωλαίνουν". Το Contra.grέψαξε και βρήκε 8 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι και -υπό προϋποθέσεις- θα μπορούσαν να απασχολήσουν τις τρεις μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Γιόζεφ Γιόμπο (34 ετών, κεντρικός αμυντικός)

Ο Γιόσεφ Γιόμπο, παρά το μεγάλο διάστημα αποχής του από την αγωνιστική δράση, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Διαθέτει τεράστια εμπειρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα, έχοντας αγωνιστεί στην Premier League με τις φανέλες των Έβερτον και Νόργουιτς και στη Ligue 1 με τη Μαρσέιγ. Το καλοκαίρι του 2012 η Φενέρμπαχτσε δαπάνησε 2.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τα "ζαχαρωτά", με τον Νιγηριανό αμυντικό να αποτελεί βασικό στέλεχος της τουρκικής ομάδας επί μία τριετία. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στα "καναρίνια", όπου αγωνίστηκε σε 8 ματς, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.



Από το καλοκαίρι είναι ελεύθερος και σίγουρα η περίπτωσή του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Έχει τρομερά σωματικά προσόντα, είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του σε διεκδικήσεις της μπάλας, ενώ ανεβαίνει σε στημένες φάσεις και πετυχαίνει γκολ. Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, έχει πρόβλημα με την μπάλα στα πόδια, ενώ αρκετές φορές κάνει αβίαστα λάθη στις πάσες. Οι οικονομικές του απολαβές έχουν πέσει αισθητά και μπορούν να καλυφθούν από τις ελληνικές ομάδες.
Χρηματιστηριακή αξία: 1.500.00 €

Λουίς Περέα (36 ετών, κεντρικός αμυντικός)

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει τεράστια εμπειρία και εξαιρετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά είναι ο Λουίς Περέα. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πραγματοποιήσει μία αξιόλογη και ξεχωριστή καριέρα, αποτελώντας για αρκετά χρόνια τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής των "ροχιμπλάνκος". Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στην Κρουζ Αζούλ, μετρώντας 66 συμμετοχές με 5 γκολ.


Από τις αρχές του Ιανουαρίου είναι ελεύθερος και ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο κι ως δεξί μπακ, ενώ όσον αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά είναι ταχύς, καλός με την μπάλα στα πόδια και θεωρείται ένας σκληροτράχηλος αμυντικός που κάνει την "βρώμικη" δουλειά για την ομάδα του. Οι οικονομικές του απαιτήσεις βρίσκονται μέσα στα στάνταρ των ελληνικών ομάδων.
Χρηματιστηριακή αξία: 1.250.000 €

Κρίστιαν Σαπουνάρου (31 ετών, δεξί μπακ)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Σε περίπτωση που οι "πράσινοι" αποφασίσουν έστω και την ύστατη στιγμή να προχωρήσουν στην προσθήκη ενός δεξιού μπακ, υπάρχουν μερικοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν αυτό το διάστημα ελεύθεροι. Ένας εξ αυτών είναι ο διεθνής Ρουμάνος άσος, Κρίστιαν Σαπουνάρου. Ο 31χρονος αμυντικός έχει διαγράψει μία σημαντική καριέρα στα γήπεδα της Ιβηρικής Χερσονήσου, αγωνιζόμενος αρχικά στην Πόρτο και στη συνέχεια στις Ρεάλ Σαραγόσα και Έλτσε.


Με την ομάδα από τη Βαλένθια τη περυσινή σεζόν είχε μέτρια παρουσία, καθώς αγωνίστηκε μόλις 8 φορές, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να λύσει τη συνεργασία του. Πρόκειται για ένα μπακ με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τους υπάρχοντες, καθώς είναι ικανός στο ψηλό παιχνίδι, δυνατός στις μονομαχίες, ανεβαίνει αρκετά βοηθώντας την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι με τις πολύ καλές σέντρες που πραγματοποιεί, ενώ έχει και πολύ καλό σουτ. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, βρίσκεται μέσα στα στάνταρ του Παναθηναϊκού.
Χρηματιστηριακή αξία: 1.000.000 €

Κρίστιαν Λελ (31 ετών, δεξί μπακ)

Ακόμα μία ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του Κρίστιαν Λελ. Ο Γερμανός αμυντικός, την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα με τα φανέλα της Λεβάντε, από την οποία έμεινε ελεύθερος, μετρώντας μόλις 5 συμμετοχές την περυσινή χρονιά. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου, ενώ προτού αγωνιστεί στην Primera Division είχε δύο γεμάτες χρονιές στη Χέρτα (66 συμμετοχές με 1 γκολ και 8 ασίστ. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας.


Είναι πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ υστερεί στον επιθετικό τομέα, καθώς δεν έχει πολλά ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή. Δεν διακρίνεται για την εκρηκτικότητά του, όμως είναι καλός στις εναέριες μονομαχίες και μπαίνει δυνατά σε διεκδικήσεις. Οι οικονομικές απολαβές του έχουν μειωθεί αρκετά και μπορούν να καλυφθούν από τους "πράσινους".
Χρηματιστηριακή αξία: 800.000 €

Αλού Ντιαρά (33 ετών, αμυντικός χαφ)

Ο Γάλλος διεθνής μέσος είναι μία επιλογή που θα μπορούσε να απασχολήσει τους "ερυθρόλευκους" από τη στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωση του Ντιντιέ Ντιγκάρ. Πρόκειται για έναν ποιοτικότατο αμυντικό χαφ, ο οποίος έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο γαλλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα. Το περασμένο καλοκαίρι ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Γουέστ Χαμ, με την οποία είχε μόλις 8 συμμετοχές, καθώς στην αρχή της περυσινής σεζόν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στη συνέχεια έμεινε εκτός πλάνων.


Παρόλα αυτά, δεν παύει να αποτελεί μία εξαιρετική λύση, με ελάχιστο κόστος. Είναι δυνατό κορμί, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ ανεβαίνει στην αντίπαλη περιοχή σε στημένες φάσεις και πετυχαίνει γκολ. Οι οικονομικές απολαβές του δεν θα είναι το πρόβλημα αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του.
Χρηματιστηριακή αξία: 1.000.000 €

Λασανά Ντιαρά (30 ετών, αμυντικός)

Ακόμα μία περίπτωση με εξαιρετικό βιογραφικό είναι αυτή του Λασανά Ντιαρά. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ μπορεί να αποτελέσει μία ιδανική επιλογή για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, καθώς "ξεχειλίζει" από ποιότητα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως κόφτης όσο κι ως "8άρι". Έχει πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα αγωνιζόμενος –μεταξύ άλλων- με τα χρώματα της Άρσεναλ, της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης.


Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο ρωσικό πρωτάθλημα, αρχικά με την Ανζί και στη συνέχεια με την Λοκομοτίβ Μόσχας, από την οποία έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι (17 συμμετοχές και 1 γκολ). Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, θεωρείται το "μηχανάκι" στη μεσαία γραμμή, ενώ δεν φοβάται να μπει δυνατά σε διεκδικήσεις. Παρουσίαζει μία αδυναμία στο θέμα της πειθαρχίας, ενώ ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του του έχει δημιουργήσει προβλήματα στην καριέρα του. Έχοντας μείνει ένα εξάμηνο εκτός αγωνιστικής δράσης θεωρείται λογικό να έχει χαμηλώσει σε σημαντικό βαθμό τις οικονομικές απαιτήσεις του.
Χρηματιστηριακή αξία: 16.000.000 €

Σιμάο Σαμπρόσα (35 ετών, εξτρέμ)

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός παρά το προχωρημένο της ποδοσφαιρικής του ηλικίας δεν παύει να αποτελεί μία αξιόλογη και ποιοτική λύση. Ο 35χρονος άσος βρίσκεται χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και τελείωσε η συνεργασία του με την Εσπανιόλ. Διαθέτει τεράστια εμπειρία από υψηλό επίπεδο, καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο ισπανικό, το πορτογαλικό και το τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, μετρώντας 85 συμμετοχές με 22 τέρματα.


Την περυσινή χρονιά με τα χρώματα της Εσπανιόλ αγωνίστηκε σε 36 αγώνες, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ, αποτελώντας βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της βασικής ενδεκάδας. Όσον αφορά τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, αρέσκεται σε ντρίμπλες, είναι εξαιρετικός στα στημένα, του αρέσει να κρατάει την μπάλα και να παίζει το ένας εναντίον ενός, ενώ υστερεί λόγω ύψους στις εναέριες μονομαχίες. Οι οικονομικές του απαιτήσεις έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και μπορούν άνετα να τις καλύψουν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ.
Χρηματιστηριακή αξία: 1.500.000 €

Αντόνιο Κασάνο (32 ετών, επιθετικός)

Ο Αντόνιο Κασάνο είναι η ελκυστικότερη περίπτωση από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτό το διάστημα χωρίς ομάδα. Ο Ιταλός επιθετικός έλυσε πριν από λίγες μέρες τη συνεργασία του με την Πάρμα και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο 32χρονος άσος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στο κορυφαίο επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρόμα, Ίντερ, Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης. Με τους "Παρμέτσι" τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε 19 συμμετοχές, με 5 γκολ και 2 ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Play Button

Παραμένει ένας εξαιρετικός επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής, ενώ μοναδικό ελάττωμα είναι ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του που του έχει κοστίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Επιπλέον, όποια ομάδα θελήσει να κινηθεί για την απόκτησή του θα πρέπει να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.
Χρηματιστηριακή αξία: 3.500.000 €
 phgh










Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ τε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια