ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΑΛΚΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-2

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΚΟΡΑΡΕ ΓΙΑ 12ο ΣΕΡΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ


Επειτα από αφλογιστία 299 λεπτών, ο Κριστιάνο έβαλε γκολ, έδωσε ασίστ και οδήγησε τη Ρεάλ στο 2-0 επί της Σάλκε και κατ' επέκταση στα προημιτελικά του Champions League.


Παρά ένα λεπτό και θα έφτανε τα 300 χωρίς να έχει βρει δίχτυα. Ωστόσο, το χειρότερο σερί αφλογιστίας του Κριστιάνο για φέτος σταμάτησε στη «Φέλτινς Αρένα». Εκεί όπου όχι μόνο σκόραρε, αλλά έφτιαξε και το δεύτερο γκολ της Ρεάλ, οδηγώντας τη στο πέρασμα με 2-0 από την έδρα της Σάλκε. Με το εν λόγω σκορ δεν πρέπει να υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει ότι οι Μαδριλένοι κλείδωσαν την πρόκριση στους «8» του Champions League.
Γενικότερα το ματς δεν ήταν πολύ καλό, ούτε οι Μερένγκες έπαιξαν σούπερ ποδόσφαιρο. Εχοντας απέναντι τους ένα άκρως αμυντικό στήσιμο με τρεις σέντερ μπακ, οι παίκτες του Αντσελότι έκαναν απλά τα διαδικαστικά, ενώ οι γηπεδούχοι ασχολήθηκαν περισσότερο με το να μην διασυρθούν κατά το περσινό 1-6. Αρχικά λοιπόν οι Γερμανοί ήταν που απείλησαν στο 25', με τον Κασίγιας να βγάζει το σουτ του Χούντελααρ. Στο αμέσως επόμενο λετό όμως ήταν που δέχτηκαν το γκολ.
Ο Καρβαχάλ έκανε τη σέντρα στην πλάτη της άμυνας, όπου πετάχτηκε ο Ρονάλντο και με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για 12ο διαδοχικό εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς. Επίτευγμα όμοιο του δεν υπάρχει στις διεθνείς διοργανώσεις, στις οποίες έφτασε συνολικά τα 76 τέρματα, πιάνοντας στην 1η σχετική θέση τον Λιονέλ Μέσι (σ.σ.: αντίστοιχα στο Champions League τα γκολ είναι 75-73 υπέρ του Αργεντινού).
Κάπου εκεί φάνηκε να φορτσάρει ο CR7, μα στο 35' είδε τον 19χρονο τερματοφύλακα της Σάλκε, Βέλενροϊτερ να βγάζει το φάουλ του. Επρεπε να περιμένουμε έως το 72' για να ξαναδούμε φάση στον αγώνα. Ο Μπέιλ έκανε μαγικό τακουνάκι κάτω από τα πόδια του Νάσταζιτς, αλλά δεν έπιασε καλό πλασέ ο Ισκο που ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού. Εκεί όμως που το ματς ήταν βαρετό και διαδικαστικό, ήρθε από το πουθενά η σουτάρα του Πλάτε να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Κασίγιας. Και αφού εκεί στάθηκε τυχερή η Ρεάλ, είπε να κάνει και το 2-0.
Στο 79' ο Ρονάλντο πέρασε μέσα από δύο αντιπάλους και έδωσε τη μπάλα στον Μαρσέλο που από το ύψος της μεγάλης περιοχής τράβηξε ένα απίθανο ξερό με το δεξί, στέλνοντας τη μπάλα να αναπαυτεί στο αριστερό παράθυρο, καθιστώντας τη ρεβάνς μάλλον τυπική διαδικασία...
Ο Κριστιανο έχει 58 γκολ σε 58 ματς Champions League με τη Ρεάλ
Κριστιάνο και Κασίγιας έκαναν την 50ή εμφάνιση τους σε νοκ άουτ του Champions League. Με 51 τους ξεπερνούν μόνο οι Λάμπαρντ, Τσάβι, Βαλδές!
Σάλκε (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Βέλενροϊτερ, Χέβεντες (81' Μέγιερ), Ματίπ, Νάσταζιτς, Ουτσίντα, Αόγκο, Χέγκερ, Μπόατενγκ, Νοϊστέντερ (57' Κίρχοφ), Τσούπο-Μότινγκ, Χούντελααρ (32' Πλάτε)
Ρεάλ Μαδρίτης (Ρεάλ Μαδρίτης): Κασίγιας, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Καρβαχάλ (82' Αρμπελόα), Λούκας Σίλβα, Ισκο (85' Ιγιαραμέντι), Κρόος, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (78' Ερνάντες).

 phgh













Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια