ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκαν οι δύο αποκριάτικες παιδικές εκδηλώσεις  του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, την Κυριακή,  15 Φεβρουαρίου 2015,  στην πλατεία Βάρναλη (Μαρ. Γερουλάνου) για την Δημοτική Κοινότητα Αργυρούπολης  και στην πλατεία Σουρμένων για την Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού.


Οι κλόουν, οι ξυλοπόδαροι, οι ήρωες των παραμυθιών και οι διασκεδαστές, κράτησαν συντροφιά για δύο και πλέον ώρες ,στους  μικρούς μας φίλους,  που προσήλθαν ντυμένοι με ευφάνταστες αποκριάτικες στολές.
Οι σερπαντίνες, ο χαρτοπόλεμος που έπεφταν σαν δυνατή βροχή, τo Face painting και η μουσική από τους DJ, δημιούργησαν αποκριάτικο κλίμα. Τα παιδιά χόρεψαν σε ξέφρενους ρυθμούς, έπαιξαν με τα πολλά παιχνίδια, διασκέδασαν με το γαϊτανάκι, συμμετείχαν σε διαγωνισμούς και είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα εργαστήρια χειροτεχνίας που λειτούργησαν ειδικά για την ημέρα, στο χώρο της πλατείας Βάρναλη. Ζωγράφισαν με τη δική τους φαντασία υπό την καθοδήγηση των υπευθύνων και έφτιαξαν τα δικά τους αποκριάτικα παιχνίδια, τα οποία και  πήραν μαζί τους, ως απόδειξη της δημιουργικότητάς τους.
Μαζί με τα παιδιά, διασκέδασαν και οι μεγάλοι, συμμετέχοντας στο χορό αλλά και στα λοιπά αποκριάτικα  δρώμενα.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνες που μετείχαν, για το άψογο αποτέλεσμα καθώς και στο προσωπικό του δήμου για την προετοιμασία και την υλοποίηση των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα από τους συμμετέχοντες  και ευχόμαστε και του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αποκριά στο Δήμο μας.











































































Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια