ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Κάλεσμα στον κόσμο της πόλης, ενόψει του προσεχούς παιχνιδιού που θα δώσει την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (13.00) για την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 κατηγορίας Ανδρών απηύθυναν οι άνθρωποι του Ροδίων Άθλησις, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη «μάχη» για την παραμονή.

Μάλιστα έχει εκδοθεί και σχετική αφίσα που καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία και να «σπρώξει» την ομάδα προς τη νίκη με την υποστήριξη του.
Εξάλλου, η προετοιμασία των αθλητών του Νίκου Αντωνιάδη για τον «τελικό» με τον Απόλλωνα έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Στη διάθεση του τεχνικού του «Ροδίων» θα βρίσκεται για αυτό το ματς, όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Καρπαθάκης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θεόδωρου Χουσίδη, ο οποίος βρίσκεται εκτός νησιού.
Η ομάδα της πόλης μας θα προπονηθεί και σήμερα και αύριο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τη σπουδαία αναμέτρηση της Κυριακής.
Η «μάχη» της παραμονής
Τέσσερις αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, και στον 1ο όμιλο που συμμετέχει και το Ροδίων Άθλησις, γίνεται μεγάλη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού, στην οποία «εμπλέκεται» και η ομάδα της πόλης μας. «Υποψήφιοι» για να καταλάβουν την 10η θέση που οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα είναι επίσης οι Αργυρούπολη και Δραπετσώνα, με την πρώτη να έχει βαθμολογικό προβάδισμα, έναντι της ομάδας του Πειραιά και των Ροδιτών.
Και οι τρεις… υποψήφιοι για υποβιβασμό θα αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα, ενώ το Ροδίων Άθλησις και ο Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης θα παίξουν και με τον Απόλλωνα. Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι εφόσον, η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη κερδίσει στη Ρόδο τον Απόλλωνα και τον Μίλωνα, ακόμη και με ήττα στη Δραπετσώνα θα παραμείνει στην Α2 Κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι πραγματικός «τελικός» για το Ροδίων Άθλησις, αφού με νίκη λογικά θα βρεθεί και πάλι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Κι αυτό γιατί ο Α.Ο.Ν.Α. θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Σ.Φ.Π. Χανίων, ενώ ο Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας θα παίξει εκτός έδρας με τον Κύζικο. Εύλογα λοιπόν το Ροδίων Άθλησις κρατάει την τύχη στα χέρια του.
Το πρόγραμμα των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών:
8.Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (17β): Σ.Φ.Π. Χανίων (εντός), Γ.Σ. Απόλλων (εκτός), Οδυσσέας Αμαρουσίου (3-0 α.α.), Μίλων (εκτός)
9.Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (15β): Κύζικος (εκτός), Μίλων (εντός), Πανελλήνιος (εκτός), Ροδίων Άθλησις (εντός)
10.ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (14β): Γ.Σ. Απόλλων (εντός), Οδυσσέας Αμαρουσίου (3-0 α.α.), Μίλων (εντός), Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας (εκτός)

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια