ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


Από το Γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τη δίκη Παπακωνσταντίνου και τη λίστα Λαγκάρντ:



Τα θέματα που αφορούν τη λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ» και τη διεξαγόμενη δίκη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου εξαντλήθηκαν στην διαδικασία ενώπιον της σχετικής κοινοβουλευτικής επιτροπής. 

Αυτά που συνέβησαν όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός οικονομικών παρέλαβε από τη Γαλλία το σχετικό CD, δεν έχουν καμία σχέση με τους διαδόχους του στο υπουργείο οικονομικών. Οι ημερομηνίες είναι πολύ σαφείς. 

Ο Σεπτέμβριος του 2010 απέχει δύο ολόκληρα χρόνια από τον Οκτώβριο του 2012! Τα ψέματα και οι συκοφαντίες ορισμένων κατέρρευσαν - όπως πρέπει να θυμούνται όλοι - μέσα από την τεχνική εξέταση που διενήργησαν οι πραγματογνώμονες των εξειδικευμένων εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας. 

H κατάθεση της γραμματέως

Η γραμματέας, Σοφία Μπέλμπα, καλείται να καταθέσει στο Ειδικό Δικαστήριο όπου δικάζεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Την κλήτευσή της ζήτησε η εισαγγελέας κ. Ξένια Δημητρίου μετά την αναφορά του ονόματός της από άλλοτε συνεργάτη του κ. Παπακωνσταντίνου ως το πρόσωπο που άνοιξε το αρχείο της λίστας Λαγκάρντ την 1η Οκτωβρίου του 2012. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η μάρτυρας που διετέλεσε ειδική σύμβουλος του πρώην υπουργού σε θέματα ληξιπρόθεσμων οφειλών ρωτήθηκε αν είναι εκείνη με κωδικό "Σοφία" που είχε ανοίξει το επίμαχο αρχείο.

«Εγώ δεν χρησιμοποιώ ως κωδικό το όνομά μου. Ο δικός μου κωδικός είναι το επιθετό μου και καποιοι αριθμοί. Έψαξα μόνη μου στον Τύπο και βρηκα δημοσιευματα που λένε ποιά ειναι αυτή η Σοφία και έλεγαν ότι είναι η Σοφία Μπέλμπα, η γραμματέας του κ. Βενιζέλου. Η εισαγγελέας στάθηκε ιδιαιτέρως στο θέμα αυτό ρωτώντας επίμονα τη μάρτυρα.

Εισαγγελέας: Ο κωδικός "Σοφία" χρησιμοποιήθηκε στο στικ και διάβασε μέρος της λίστας

Μάρτυρας: Ο ανακριτής προσδιόρισε τον χρόνο που ανοίχτηκε το στικάκι στην 1η Οκτωβρίου του 2012

Πρόεδρος: Δεν μπορείτε να ενοχοποιείτε κάποιον, αν υπάρχει αδίκημα. Εσείς ξέρετε ότι έχετε άλλο κωδικό και ότι υπάρχει κάποια άλλη Σοφία εκείνο το χρονικό διάστημα στην υπηρεσία.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια