ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ: ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»


Τονίζει πως αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια, «το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό»



Επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με αφορμή τις ανακοινώσεις που τα δύο κόμματα εξέδωσαν, έπειτα από την επίτευξη συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές της στο Eurogroup.


Σχολιάζοντας τα όσα αναφέρουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σακελλαρίδης αναφέρει ότι 
είναι κατανοητό «ότι θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα», τονίζοντας πως θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, «ώστε να βοηθήσουν τη χώρα, αν όντως αυτό επιθυμούν».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η χώρα βαδίζει πλέον σε νέα κατεύθυνση. 

«Αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό», τονίζει και αναφερόμενος στην ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνει πως η αντίδραση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει την κατανόησή της κυβέρνησης.

«Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά το μόνο που κατάφερε επί δυόμιση χρόνια ήταν να εφαρμόζει καταστροφικές πολιτικές της οποίες αποδεχόταν με παθητικότητα;», διερωτάται.

Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζει: «Ο άλλος εταίρος, της πάλαι ποτέ μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ευ. Βενιζέλος, αντιγράφει το λεξιλόγιο των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών μιλώντας για “τζάμπα μαγκιές”» και καταλήγει: «Είναι κατανοητό ότι θα χρειαστούν καιρό να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα. Θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα ώστε να βοηθήσουν τη χώρα, αν όντως αυτό επιθυμούν».

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια