ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΚΕΦΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ & ΧΟΡΟΣ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ……. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!




Όλη αυτήν την εβδομάδα την περάσαμε με αγωνιά για το τι θα συμβεί στην χώρα μας όσον αφορά το χρέος ζωή μας όμως δεν είναι μόνο αυτό.
Από σήμερα αρχίζει ένα τριήμερο, θέλετε να το πείτε της καθαρής δευτέρας, θέλετε να το πείτε το τελευταίο της απόκριας απορία είναι στην απλή της έννοια αυτό που λέμε ξεσάλωμα, διασκέδαση, απόδραση.


Για μικρούς και μεγάλους  άλλη έννοια της απόκριας είναι η αποφυγή του κρέατος η λέξη αυτό εννοεί. Επίσης η λέξη καρναβάλι στα λατινικά είναι οι ακριβώς και η λέξη απόκρια. Μακριά  από το κρέας δηλαδή καθαρή Δευτέρα στον απλό της χαρακτήρα είναι το πέταγμα του χαρταετού για τους μικρούς μας φίλους. Από την άλλη για τους μεγάλους  είναι η αρχή της Σαρακοστής. Όπως και να το δούμε το τριήμερο αυτό ας μην το αφήσουμε όσο μπορούμε τηρουμένων και των περιστάσεων βέβαια να πάει χαμένο. Διασκεδάστε, λίγη ξεγνοιασιά έστω και για 3 μέρες θα μας δώσει δύναμη ψυχολογική.  Επίσης είναι ευκαιρία για να έρθουμε λίγο πιο κοντά στη φύση που τόσο την έχουμε ξεχάσει. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να κάνετε οτιδήποτε. Λίγο κέφι, διάθεση και καλή παρέα έτσι για να ξεφύγουμε λιγάκι. εύχομαι σε όλους μας καλό τριήμερο με υγεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α, και μακριά από την τηλεόραση  και κυρίως από τα δελτία ειδήσεως, για 3 μέρες δεν χάθηκε ο κόσμος!!!!!!!!!!!!!! 


 phgh







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια