ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

UNICORN TATTOO, ΕΝΑ STUDIO-ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα σχεδίων


Αν αναζητάτε το (επόμενο) σχέδιο tattoo που θα κοσμήσει το σώμα σας, απευθυνθείτε στους ειδικούς. Το Unicorn Tattoo άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό στις αρχές του 2001, στο κέντρο της Γλυφάδας και έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πιο εμπορικό δρόμο της περιοχής, καθώς εντοπίζεται επί της πολυσύχναστης Αγγέλου Μεταξά, στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Oscar.



Με πολλά χρόνια εμπειρίας στην τέχνη του τατουάζ και του piercing σώματος, και με αυστηρή συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, προσφέρει μια τεράστια γκάμα σχεδίων, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν το τατουάζ της επιλογής τους, μένοντας ικανοποιημένοι και με το παραπάνω με το αποτέλεσμα.



Το ανανεωμένο προσωπικό του Unicron Tattoo αποτελείται από τους Bill, Mente και Gismo, τρεις νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, γεμάτους όρεξη, με πολλές ιδέες και φαντασία για να δημιουργήσουν μοναδικά τατουάζ ή και να διορθώσουν ή να καλύψουν παλαιότερα τατουάζ με επιτυχία.



Η Tiffany και o Bill είναι οι experts του piercing, οι οποίοι χρησιμοποιούν υποαλλεργικά σκουλαρίκια υψηλής ποιότητας τιτανίου, βελόνες μιας χρήσης και αποστειρωμένα εργαλεία για ένα ασφαλές piercing. Στη reception, οι Aldo και Same είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή.



Tip: Ο χώρος του είναι ανακαινισμένος, χωρίς ωστόσο να έχει χάσει κάτι από την οικειότητα και τη φιλική ατμόσφαιρα που ανέκαθεν τον χαρακτήριζε.



Info

Δευτέρα & Σάββατο: 12.00-18.00, Τρίτη-Παρασκευή: 12.00-20.00

Μεταξά 24-26, 1ος όροφος εμπορικού κέντρου Oscar, Γλυφάδα
Τηλ. 210 8940839
info@unicorntattoo.gr
www.unicorntattoo.gr
www.facebook.com/pages/Unicorn-Tattoo-Body-Piercing






Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια