ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

WSJ: "Ο ΑΛ. TΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ"


Η Αθήνα θα πρέπει να πείσει τους δανειστές της ότι τα εναλλακτικά μέτρα που θα προτείνει δεν θα εκτροχιάσουν τον προϋπολογισμό και ότι οι όποιες προτάσεις θα πρέπει να τύχουν της έγκρισης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης
 

Σε δημοσίευμα στη Γουόλ Στριτ Τζέρναλ επισημαίνεται ότι «ενώ η κυβέρνηση τρέχει για να παραδώσει τη λίστα με τις προτάσεις της στους Ευρωπαίους δανειστές, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προσπαθεί να προετοιμάσει την ελληνική κοινή γνώμη για την πιθανότητα να μην τηρήσει πλήρως τις υποσχέσεις του».
 
Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά «στην κίνηση του Μανώλη Γλέζου την Κυριακή να απολογηθεί στους ψηφοφόρους, με επιστολή που αναρτήθηκε στο προσωπικό του blog, επειδή η κυβέρνηση δεν τήρησε τις προεκλογικές της υποσχέσεις. Ο λόγος γι' αυτό είναι ότι η κυβέρνηση, μετά από εβδομάδες αντιδικίας με τους εταίρους της ευρωζώνης, άλλαξε πορεία και ζήτησε την επέκταση του προγράμματος διάσωσης».
 
Τέλος, υπογραμμίζεται ότι «παρόλα αυτά, η δημοφιλία του κ. Τσίπρα φαίνεται να παραμένει αμείωτη. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, οκτώ στους δέκα Έλληνες επικροτούν τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια