ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΟΝΑΚΟ - ΆΡΣΕΝΑΛ 0-2 (VIDEO)

 Η Άρσεναλ νίκησε 2-0 στο "Λουί ΙΙ", αλλά δεν ολοκλήρωσε την επική ανατροπή και αποκλείστηκε για πέμπτη σερί σεζόν στους 16 του Champions League. Στην 8άδα η Μονακό, για πρώτη φορά μετά το 2004, χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα.


*επιμέλεια σελίδας Τάσος Κατσώρης

Μετά τα όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς η Άρσεναλ δεν είχε διαφορετική επιλογή. Όφειλε να επιτεθεί, να κυνηγήσει γρήγορα ένα γκολ και να βάλει τους Μονεγάσκους στην πρίζα. Ο Ζαρντίμ δεν άλλαξε το πλάνο που έφερε τη γαλλική ομάδα έως εδώ και μαζί το 3-1 στο Λονδίνο αφήνοντας την μπάλα στους «κανονιέρηδες».



Τούτη όμως η επιλογή εμπεριείχε και ρίσκο, αφού οι παίκτες του Βενγκέρ τα κατάφερναν καλά στο ένας μ 'έναν και έφταναν μέχρι την περιοχή. Ο Ζιρού σπατάλησε τις πρώτες ευκαιρίες, όχι όμως και την τρίτη του 36 », έστω κι αν χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για το 1-0. Αν μάλιστα στο σουτ του Ουέλμπεκ στο 38 ', που κόντραρε στον Αμπντενούρ, η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα, η ομάδα του Βενγκέρ θα είχε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής.
Η ανάπαυλα βοήθησε τη Μονακό, αφού καταλάγιασε η πίεση της Άρσεναλ. Οι Μονεγάσκοι πήγαιναν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη στις μονομαχίες για να δυσκολέψουν τις "κατεβασιές" από τον άξονα, αλλά έκαναν πολλά λάθη και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το κομμάτι υπεροχής που είχαν μέχρι το 60 '.
Βέβαια οι Λονδρέζοι ήταν αυτοί που έπρεπε να βιαστούν και αυτό ήταν πρόβλημα. Ο Ουέλμπεκ άλλαζε πλευρές, ο Εζίλ δοκίμαζε τα πόδια του, ο Βενγκέρ ανανέωσε την 11άδα του, αλλά τα δεδομένα δεν άλλαξαν.Ούτε ο Ουόλκοτ που ήρθε από τον πάγκο προσέφερε κάτι απρόσμενο και από τη στιγμή που ο Ζαρντίμ χρησιμοποίησε τον Μπερνάρντο Σίλβα αντί του Μπερμπάτοφ, η Μονακό έγινε ακόμη πιο συμπαγής.
Τουλάχιστον μέχρι το κάκιστο διώξιμο του Κιρζαβά (μετά το δοκάρι του Ουόλκοτ) και το 2-0 από τον Ράμσεϊ στο 79 '. Το γκολ έκανε την Άρσεναλ να πιστέψει στην ιστορική ανατροπή, όμως οι Μονεγάσκοι μαζεύτηκαν τόσο πίσω που έκαναν δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων τους. Από ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Δε που Ο Σούμπασιτς έβγαλε ΚΑΙ ΤΗΝ κεφαλιά ΤΟΥ Σάντσες ΣΤΟ 84 ' , όλα τέλειωσαν και η ομάδα του Ζαρντίμ πανηγύρισε την πρόκριση στην 8άδα για πρώτη φορά μετά το 2004.

MVP

Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς δέχθηκε τα πρώτα γκολ του στο "Λουί ΙΙ", αλλά ήταν ταυτόχρονα ο κορυφαίος της Μονακό. Με σιγουριά στον αέρα και σωτήρια επεμβάσεις όταν υπήρχε τέτοια δυνατότητα, έφραξε το δρόμο της Άρσεναλ για την ιστορική ανατροπή.

Αδύναμος κρίκος

Ο Αλέξις Σάντσες δεν δικαιολόγησε τον ηγετικό ρόλο που έχει στην Άρσεναλ. Αν η επίδρασή του σ 'ένα τέτοιο ματς είναι επιδερμική, υπάρχει πρόβλημα. Τελείωσε το ματς με μία τελική, 2/5 ντρίμπλες και ... πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις.

Σχόλιο

Από τη μία η Μονακό είχε παρακαταθήκη το 3-1 του Λονδίνου, αλλά δεν έκανε τη σωστή διαχείριση του ρόλου του φαβορί, αφού χρειάστηκε να γίνει κάτι που δεν είναι. Από την άλλη η Άρσεναλ δεν είχε να χάσει πολλά και κυνήγησε κάτι μοναδικό. Ο συνδυασμός των παραπάνω δημιούργησε ένα μείγμα εκρηκτικό και έφερε το 2-0 των "κανονιέρηδων".Όχι όμως την ανατροπή. Η ομάδα του Βενγκέρ απέτυχε ξανά στην Ευρώπη, έμεινε έξω ακόμη και από μια υποδεέστερη αντίπαλο που την έπιασε στον ύπνο. Αν δεν τα κατάφερε ούτε εφέτος, πότε θα τα καταφέρει η ομάδα του Βενγκέρ? Για τη Μονακό η πρόκριση είναι τουλάχιστον υπέρβαση. Πλέον δεν μπορεί να της απαγορεύσει να ονειρεύεται.
Οι συνθέσεις
Μονακό : Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Αμπντενούρ, Ουάλας, Κιρζαβά, Τουλαλάν, Κοντογκμπιά, Μουτίνιο, Ντιράρ (87 'Ετσιετζίλε), Μαρσιάλ (60' Φερέιρα-Καρασκό), Μπερμπάτοφ (70 'Μπερνάρντο Σίλβα)
Άρσεναλ : Οσπίνα, Μπεγερίν, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ (83 'Γκιμπς), Κοκλέν (63' Ράμσεϊ), Καθόρλα, Αλέξις Σάντσες, Εζίλ, Ουέλμπεκ (72 'Ουόλκοτ), Ζιρού


πηγη

 phgh













Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια