ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΣΤΟΥ 21 & 22 ΜΑΡΤΙΟΥ


Στις 21 και 22 Μαρτίου 2015 στους χώρους των Α Κ.Α.Π.Η Ελληνικού και Α Κ.Α.Π.Η Αργυρούπολης διοργανώθηκε από το Τμήμα Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης  σε συνεργασία με την Κλινική Μαστού  τουCambridge στην Αθήνα και άλλους εξειδικευμένους στις παθήσεις του μαστού ιατρούς, Διήμερο Προληπτικού Ελέγχου του μαστού για τις γυναίκες του Δήμου.



Ο έλεγχος  περιλάμβανε  ψηλάφηση μαστού από εξειδικευμένους κλινικούς ιατρούς  και υπερηχογραφικό έλεγχο, όπου κρίθηκε απαραίτητο, από εξειδικευμένους ακτινοδιαγνωστές.
Με τη λήψη λεπτομερούς ιστορικού και τη συνεκτίμηση των τελευταίων  απεικονιστικών εξετάσεων (μαστογραφία, υπερηχογράφημα μαστών) η εξέταση συμπληρώθηκε  με την εφαρμογή του στατιστικού μοντέλου Τyrer Cuzick. για αποτίμηση του ατομικού κινδύνου για  μελλοντική ανάπτυξη καρκίνου μαστού .
Στο διήμερο δόθηκε η δυνατότητα να εξετασθούν 117 γυναίκες του Δήμου και έγιναν 47 υπερηχογραφικοί  έλεγχοι αφού κρίθηκε απαραίτητο.
Τον συντονιστικό ρόλο είχε η νοσηλεύτρια  κ/α Μουρελάτου την οποία οφείλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία και οργάνωση της όλης δράσης.
Να ευχαριστήσουμε για την παρουσία και την ένθερμη στήριξη του προληπτικού προγράμματος  τους Ιατρούς –Χειρουργούς Β. Πιτσινή και Δ. Μυλωνάκη, τους Ιατρούς –Ακτινολόγους Χριστόπουλο Δ., Νικήτα Α., Π. Αργυρίου, Π. Μαλακάση τους ΤεχνολόγουςΤσιμόγιαννη Μ., Λιούλιο Χ. και τις νοσηλεύτριες Σάντυ Α. και Πουταχίδου Ε.
Ο προληπτικός έλεγχος έγινε υπό την αιγίδα της επιστημονικής Ελληνικής &Διεθνούς Εταιρείας Μοριακά Στοχευμένων και εξειδικευμένων Θεραπειών.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια