ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ 3-2 (PHOTOS)


Σε ένα ματς γεμάτο ένταση και αρκετά νεύρα, ο Ιωνικός ηττήθηκε 3-2 στη Γλυφάδα κι έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνει με τον Κισσαμικό για την κορυφή του 4ου ομίλου.


Μπροστά σε περισσότερους από 600 οπαδούς, στην πλειοψηφία τους του Ιωνικού, έγινε το πολύ δυνατό ματς του Ιωνικού με τη Γλυφάδα. Η ομάδα της Νίκαις βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10’ με το φάουλ του Κόντι, ενώ στο 55’ ο Παναγόπουλος και στο 65’ ο Πετρόφ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ για τη Γλυφάδα στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, ωστόσο, κατάφεραν να παλέψουν και να μειώσουν το σκορ, διεκδικώντας βαθμό ως το τέλος.
Στο 80’ και το 83’ η Γλυφάδα είχε μεγάλες ευκαιρίες για τέταρτο γκολ, με τα σουτ του Πετρόφ να σταματάνε στα δοκάρια του Αδαμόπουλου, όμως, στο 85’ έμεινε με δέκα παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μήτρου. Στο 86’ ο Σκαφτούρος με κεφαλιά μείωσε σε 3-1, ενώ στο 88’ έγινε χέρι και πέναλτι, με τον Σκουρλή να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη. Ο Δάρρας ευστόχησε για το τελικό 3-2, ενώ μετά το τέλος του ματς υπήρξε αρκετή ένταση με την αποστολή του Ιωνικού, με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν και να βάζουν τάξη.
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θωμάς, Τσιτοφώτος, Σινάνι, Σκουρλής, Ίλιεφ, Μπούμπας, Παναγόπουλος (70' Πετούσης), Πετρόφ (85' Παϊκόπουλος), Κόντι, Μάνας, Μήτρου
ΙΩΝΙΚΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Κατσίκιας (40' Ντούλιας), Δάρρας, Κυριακίδης, Κρητικός, Ντινιωτάκης, Μιχελής, Σκαφτούρος, Κατσίκης (65' Γιακούμπι), Παντελίδης (70' Τσακίρης).
Δείτε τις φωτογραφίες:
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια