ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ... ΕΚΤΟΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ


Αν δεν ήταν πολίστρια, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν μοντέλο.
Για την Σταυρούλα Παπαϊωάννου ο λόγος, η οποία κλέβει την παράσταση και εκτός πισίνας. Πριν από λίγες ημέρες, η 29χρονη τερματοφύλακας της Γλυφάδας αφέθηκε στα χέρια της έμπειρης επαγγελματία μακιγιέζ από την Πάτρα, Σοφίας Συνοδινού και το αποτέλεσμα, όπως βλέπετε και στις επάνω φωτογραφίες, είναι εξαιρετικό.

«Πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά από την Σοφία και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», μας είπε η Σταυρούλα Παπαϊωάννου, η οποία όταν δεν παίζει πόλο συνεργάζεται επιλεκτικά και ως μοντέλο με κάποιες εταιρείες.
ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Θυμίζουμε ότι η έμπειρη πολίστρια ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ποσειδώνα (σημερινή ΝΕΠ), στην συνέχεια έπαιξε στον Πανιώνιο και, πλέον, συνεχίζει στην Γλυφάδα. Στο παρελθόν έχει φορέσει και το σκουφάκι της Εθνικής μας ομάδας, ενώ η μεγαλύτερή της διάκριση είναι το χρυσό μετάλλιο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών. Παράλληλα, η «Στέβη», όπως την φωνάζουν οι φίλοι και οι φίλες της, έχει κατακτήσει και την 3η θέση στο Γουόρλντ Λιγκ («Κίρισι Καπ») με την Εθνική Γυναικών, καθώς επίσης και την 3η θέση στο Len Trophy της σεζόν 2010-΄11 με τη ΝΕΠ.
ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΑΤΡΑ
Ρωτήσαμε την Στ. Παπαϊωάννου και αν της λείπει η Πάτρα, καθώς αγωνίζεται ήδη μια 4ετία μακριά από την πόλη μας (εργάζεται στην Ελληνική Αστυνομία) και η ίδια μας απάντησε ως εξής: «Φυσικά και μου λείπει. Κυρίως γιατί στην Πάτρα ζει η οικογένειά μου. Πάντως, αυτή την στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα της Γλυφάδας. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου μου έχουν κάνει αρκετά εύκολη την διαμονή εκεί, προσφέροντας μου ό,τι είναι απαραίτητο για να παίξω πόλο».
ΜΙΑ 10ΕΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Σε ό,τι αφορά την συνεργασία της με την Σοφία Συνοδινού, η τερματοφύλακας της Γλυφάδας μας αποκάλυψε ότι είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη και ότι είναι στα χέρια της πατρινής μακιγιέζ για 10 ολόκληρα χρόνια!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ «ΠτΔ»

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια