ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: «ΔΙΑΨΕΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ»


Συντάκτης: Αλεξάνδρα Λούτση




Δίκαια η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, σύμφωνα με την Ελένη Καφαντάρη.


Αν και συμμετείχε για πρώτη φορά στην τελική φάση της διοργάνωσης η Αναγέννηση Ν.Ρ.διέψευσε τα προγνωστικά κι εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό, στο πλαίσιο του οποίου ηττήθηκε από τον κάτοχο του τίτλου, Ελληνικό. Η προπονήτριά της, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, μίλησε για τις πρωτόγνωρες εμπειρίες που έζησε η ομάδα της στο «Μάκης Λιούγκας». Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για τη συμμετοχή της Αναγέννησης Ν.Ρ. στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Νομίζω πως διαψεύσαμε όλα τα προγνωστικά και η ομάδα μας έκανε αυτό που κανείς δεν περίμενε, πέρασε στο Final Four και μάλιστα εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό! Έχουμε μια ομάδα με μείγμα αθλητριών, μικρών και μεγάλω. Λίγες έχουν εμπειρίες κι αντιμετωπίσαμε μια πολύ έμπειρη ομάδα όπως το Ελληνικό. Την κοιτάξαμε, όμως, στα μάτια και άξια κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση. Η παρουσία μας στον τελικό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου και μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση για να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και με περισσότερη όρεξη την επόμενη χρονιά. Είναι δικαίωση όλων όσοι ασχολούνται με το σύλλογο κι οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με το παραπάνω. Δεν είναι μόνο κόποι των παικτριών και των προπονητών αλλά και πολλών ακόμα, όπως ο Δημήτρης Ασημόπουλος, Κωνσταντίνος Σπανίδης και Χρήστος Σαλαμάνης, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη στήριξη και τη βοήθεια που παρέχουν όλη τη χρονιά».
Για τον τελικό κόντρα στο Ελληνικό: «Θα πρέπει να διαβάζεις και να αναλύεις καλά τον αντίπαλο και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω την εξαιρετική δουλειά που κάνει η συνεργάτιδά μου, Αναστασία Μύρβαλη, στο θέμα του scouting. Σε σύγκριση με τον ημιτελικό κόντρα στην Τερψιθέα Γλυφάδας, όπου είχαμε πολύ άγχος, στον τελικό μπήκαμε πιο έτοιμες μέσα στο γήπεδο, διαβασμένες κι είχαμε προετοιμαστεί σωματικά και ψυχικά. Το πάθος που έβλεπα μέσα στο γήπεδο από τις παίκτριές μου ήταν πέρα από κάθε φαντασία και για αυτό προηγηθήκαμε ακόμα και με εφτά πόντους. Περιορίσαμε πολύ την Τζόνσον, η άμυνά μας ήταν εκπληκτική, κλέβαμε μπάλες και κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά- να τρέχουμε στον αιφνιδιασμό- κλείνοντας το ημίχρονο με ένα πόντο επάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό, όμως είχαμε αρκετά προβλήματα στο σκοράρισμα. Κάποιες φορές βρίσκεσαι στο έλεος των γεγονότων, τα οποία επηρεάζουν την ομάδα θετικά ή αρνητικά. Χαμένες ευκαιρίες, λάθη, κούραση, απώλεια συγκέντρωσης από τον κόσμο κι ίσως κάποια λάθος σφυρίγματα, τα οποία δεν έκριναν σε καμιά περίπτωση το αποτέλεσμα του αγώνα, μας έκαναν να μη συνεχίσουμε να κάνουμε όσα καλά κάναμε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το Ελληνικό, ούσα πιο πλήρης ομάδα από εμάς, άρπαξε την ευκαιρία και δικαίως έγινε Κυπελλούχος Ελλάδας. Αξίζει συγχαρητήρια».
Για την οργάνωση του Final Four στη Γλυφάδα: «Τώρα, που οι κάμερες της διοργάνωσης έσβησαν, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο Δήμο Γλυφάδας για την οργάνωση κι ένα ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Αυτή ήταν η παρθενική μας παρουσία σε τέτοια διοργάνωση και είναι πολύ διαφορετικό όταν το ζεις από κοντά. Απολαύσαμε κάθε στιγμή και το ζήσαμε πολύ έντονα. Ελπίζουμε κάθε χρόνο να μπαίνει κι ένα νέο λιθαράκι για την προβολή του γυναικείου μπάσκετ, όπως αυτό της τηλεόρασης».
Για τους στόχους της Αναγέννησης Ν.Ρ. από εδώ και πέρα: «Το μυαλό μας ξεκάθαρα από εδώ και στο εξής είναι στα πλέι οφ, δεν προλαβαίνουμε να χαλαρώσουμε μια και την Κυριακή (22/03) ξεκινάμε τα παιχνίδια με την Κω μέσα στην έδρα μας. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό για να διατηρήσουμε τη θέση που είχαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να γίνουν εκ νέου συζητήσεις με τη διοίκηση για να μπορέσουμε να βάλουμε στόχους ύστερα από τις βάσεις και τα σταθερά βήματα που κάνουμε εδώ και δύο χρόνια».
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια