ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ Β' ΚΑΠΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Ένα έργο στολίδι, μία κοινωνική δομή που απευθύνεται στην τρίτη ηλικία, εγκαινίασε την Κυριακή 15 Μαρτίου  η δημοτική αρχή Ελληνικού - Αργυρούπολης.
Πρόκειται για το Β' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, που βρίσκεται επί της οδού Ολυμπίας 42, δίπλα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) της Αργυρούπολης.


Τον αγιασμό των εγκαινίων τον οποίο παρακολούθησε πλήθος κόσμου, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Ν. Σμύρνης και Αργυρουπόλεως κ. Συμεών, στις 12 το μεσημέρι, ο οποίος και συνεχάρη τον δήμαρχο και το Δ.Σ. για το έργο αυτό. 
Μεστός και ουσιαστικός στην ομιλία του ο δήμαρχος κ. Κωνσταντάτος, ευχαρίστησε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί αυτό το ΚΑΠΗ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλους τους προκατόχους του και στην συμμετοχή που είχε ο καθένας ξεχωριστά στην πραγματοποίηση του  σοβαρού αυτού κοινωνικού έργου, λέγοντας πως, έτσι πρέπει να συμβαίνει, γιατί οι διοικήσεις έχουν συνέχεια, με πρώτο και μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη - δημότη. Ειδική αναφορά έκανε στον παρόντα τ. Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, επί των ημερών του οποίου, το έργο αυτό, όπως και πολλά άλλα στην Αττική, μπήκαν στην τελική τους φάση.

Από την πλευρά του ο κ. Σγουρός, ευχαρίστησε τον δήμαρχο λέγοντας πως, νιώθει ιδιαίτερη χαρά, βλέποντας να ολοκληρώνονται αυτά τα έργα, έργα που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες και μάλιστα σε μια εποχή που οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους. 
Στην εκδήλωση και πριν την κοπή της κορδέλας, μίλησαν επίσης η κ. Ράϊκου περιφερειακή σύμβουλος Νότιου Τομέα από την Περιφέρεια Αττικής, η προϊσταμένη του τμήματος Τρίτης Ηλικίας του Δήμου κ. Βάσω Βαρβάρα, καθώς και ο εκπρόσωπος των ηλικιωμένων του Β' ΚΑΠΗ κ. Αλέκος Πάλλας
Ανάμεσα στο πλήθος των δημοτών που παρέστησαν ήταν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Τσαρπαλής, ο οποίος διετέλεσε και Δήμαρχος Αργυρούπολης, , οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Μηνόπουλος και Κρητικός και Ξηνταβελώνης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γ. Καλιντέρης  οι δημοτικοί σύμβουλοι  Θ. Καλύβας, Γ.Σαραφίδης, Ε.Στελάκη, Σ.Κύρκος, Β.Νικοθόδης, Θ.Κατσαγώνης,Χ.Λαμπρινού ,Μ.Εφραιμίδης,Ε.Ηλιοπούλου, Χρ. Κορτζίδης, Β. Βαζαίος ,Δ.Παπαγεωργίου,Γ.Μαραγκός, Χ.Βλάχος, Τ.Κωνσταντινίδου,  η πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Αργυρούπολης κ.Ηρώ Κατσαρού και η πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Ελληνικούκ.Ελένη Κορίλλη, ο Δημήτρης Ευσταθιάδης πρ. Δήμαρχος Αργυρούπολης, ο τ. αντιπεριφερειάρχης Χάρης Πασβαντίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Σπονδυλίδης, κ. α.




































Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια