ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!


Όλοι οι Αργυρουπολίτες θυμούνται την κινηματογραφική λέσχη του δήμου , όταν το 1986 στα πλαίσια της πολιτιστικής της επιτροπής , την συγκρότησε μια παρέα προσωπικοτήτων που αγαπούσαν τον κινηματογράφο .


΄Εκτοτε , ανελλιπώς , η κινηματογραφική λέσχη είχε την δική της μηχανή προβολής , διοργάνωνε σπουδαία φεστιβάλ όπως αυτό των ταινιών μικρού μήκους της Δράμας κ.α. ενώ στον θερινό κινηματογράφο Αργυρούπολης υπήρχε πάντα μια δωρεάν τουλάχιστον προβολή για τους φίλους της λέσχης .
Η διοίκηση Κορτζίδη ,στον ενιαίο δήμο, νομίζαμε πως την συνέχισε κάτω από την ομπρέλα του πολιτιστικού τμήματος . Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο όμως διαπιστώσαμε πως ουσιαστικά την είχε εκχωρήσει «πολιτικά» σε μια παρέα του πριν από λίγο καιρό και ενώ ο δήμος άλλαξε χέρια ίδρυσε τον σύλλογο «Κινηματογραφική λέσχη Ελληνικού – Αργυρούπολης !!!»
Είναι τέτοιο το θράσος της που όχι μόνο οικειοποιήθηκαν την επίσημη ονομασία ενός τμήματος του πολιτισμού της Αργυρούπολης (1986) αλλά ζήτησαν με επιστολή τους να τους δοθεί ως έδρα η διεύθυνση του Δημαρχείου!!!
Όταν ο δήμαρχος εξήγησε, στον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Κοροβέση και δημοτικό σύμβουλο του κου Κορτζίδη, ότι η ονομασία αυτή και το τμήμα ανήκουν 30 χρόνια στον δήμο και ως εκ τούτου κακώς ονόμασαν έτσι τον σύλλογο , ομάδα γνωστών μπαχαλάκηδων του επιτέθηκε . Παρά τις ύβρεις και τους διαξιφισμούς η αλήθεια είναι μία :Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού Αργυρούπολης είναι μόνο του Δήμου και αποτελεί μέγιστη προσβολή από την παράταξη Κορτζίδη η ιδιωτικοποίησή της .
 Ο δήμος νόμιμα θα προσβάλλει την ονομασία αυτή και θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση για να την περιφρουρήσει αφού το καλοκαίρι θα λειτουργήσει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού – Αργυρούπολης κανονικά για τους πολίτες  . Άραγε τι λέει για όλα αυτά η υπεύθυνη των πολιτιστικών της παράταξης του κου Κορτζίδη κ. Τάμμυ Κοντογιώργου ;

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια