ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΡΟΦΗΣ – ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΖΩΗΣ»


Σε μια χώρα, όπου ο υποσιτισμός απειλεί χιλιάδες νοικοκυριά, η σπατάλη τροφίμων δεν μπορεί να είναι πλέον επιλογή. Γι’ αυτό στα πλαίσια της κοινωνικής οικονομίας η ανάγκη για σωστή διαχείριση του περισσευούμενου φαγητού είναι άμεση και επιτακτική.




Η Μ.Κ.Ο. «ΚΛΙΜΑΚΑ», ως Φορέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου & Κοινωνικού Κεφαλαίου για την Αντιμετώπιση του Κοινωνικού Αποκλεισμού, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Πλεόνασμα τροφής – Πλεόνασμα ζωής» που σκοπό έχει την διαχείριση και αξιοποίηση του πλεονάσματος τροφίμων & γευμάτων προς όφελος ευπαθών κοινωνικών ομάδων, διοργανώνει μια ημερίδα την Τρίτη 31 Μαρτίου, ώρα 15:00μμ στο χώρο εκδηλώσεων “Impact Hub Athens” Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή – Αθήνα, τηλ. 2103210146, σταθμός Μετρό Μοναστηράκι.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος και θα ακολουθήσουνworkshops με τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

·            Πρακτικές Προσεγγίσεις Αξιοποίησης Πλεονάσματος Τροφίμων
·            Καλές Πρακτικές στην Διαχείριση Πλεονάσματος Τροφίμων – Διατροφικοί Περιορισμοί και Συστάσεις για τις Ευαίσθητες Ομάδες και Ειδικές Κατηγορίες Πληθυσμού
·            Διερεύνηση Θεσμικού Πλαισίου Λειτουργίας της Προτεινόμενης Παρέμβασης για την Αξιοποίηση του Πλεονάσματος Τροφίμων και Βασικές Αρχές που Πρέπει να Τηρούνται κατά την Σύναξη των Ιδιωτικών Συμφωνητικώνων και των Αποφάσεων


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στοpleonasma.trofis.klimaka@gmail.com


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια