ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΗΛΩΣΗ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ


Η Εισηγήτρια ΚΤΕ Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχετικά με την κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών από ομάδα αντιεξουσιαστών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



Η συνεχιζόμενη για δεύτερη μέρα κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών από ομάδα αντιεξουσιαστών, παρά την παραγγελία του αρμόδιου εισαγγελέα και τη σύμφωνη γνώμη του πρύτανη κ Δημόπουλου εκθέτει βαρύτατα τη κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Παρά τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις του αρμόδιου υπουργού κ. Γ. Πανούση ότι υπάρχουν και όρια στην αντικοινωνική δράση των αντιεξουσιαστών, η απραξία και οι παραλυτικές ισορροπίες συνεχίζονται με σοβαρές επιπτώσεις στην λειτουργία της Ανώτατης Εκπαίδευσης, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
Επιτέλους είναι ανάγκη η πολιτεία και η κοινωνία να πάψουν να είναι όμηροι συγκεκριμένων ομάδων αντιεξουσιαστών που καταπατούν βάναυσα τη νομιμότητα και τα δικαιώματα της φοιτητικής νεολαίας μας.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια