ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ


Πασχαλινή εορταγορά διοργανώνει η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, στις 2, 3 και 4 Απριλίου 2015, από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.


Θα βρείτε πασχαλινά δώρα και χειροτεχνίες από τα Παραγωγικά Εργαστήρια της Εταιρείας, βιβλία, CD και δίσκους, είδη σπιτιού, κ.ά. πολλά και θα στηρίξετε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται.
Η Πόρτα Ανοιχτή βρίσκεται στην οδό Μ. Γερουλάνου 117, στην Αργυρούπολη, κοντά στη στάση Μετρό Αργυρούπολη.
Πληροφορίες: 210 96 37 124, 210 96 50 916.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο χώρος της ιδιωτικής ασφάλισης στηρίζει τον αγώνα της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών-«Πόρτα Ανοιχτή» αρκετά χρόνια τώρα.
Πιο συγκεκριμένα, οι ασφαλιστικές εταιρείες AXA (ως leader), Εθνική Ασφαλιστική, Generali και AIG καλύπτουν επί σειρά ετών τις ασφαλιστικές ανάγκες της «Πόρτας Ανοιχτής», με ευγενική χορηγία του συνόλου των ασφαλίστρων για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια  Πυρός & Συμπληρωματικών Κινδύνων των Ακινήτων, Αστικής Ευθύνης, Χρηματικών Απωλειών και Οχημάτων.
Η εταιρεία πραγματογνωμόνων Πασκάλ & Στρατής και συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννης Γαλάνης έχει εκπονήσει την αρχική εκτίμηση των αξιών των κεντρικών εγκαταστάσεων της ΕΠΣ στη Μ. Γερουλάνου 117, στην Αργυρούπολη, και φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα την αναπροσαρμογή της, χωρίς καμία αμοιβή.
Τέλος, η εταιρεία Ασφαλιστική Εγγύηση Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ, με πρωτοβουλία του κ. Μιχάλη Σουρίκα,έχει τον συντονισμό και την όλη φροντίδα των ασφαλιστικών υπηρεσιών, χωρίς αμοιβή διαμεσολάβησης.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια