ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΛΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ


Αγαπητές μου συνδημότισσες και συνδημότες,
Με την ανάληψη των καθηκόντων μας, αναθέσαμε σε τεχνική εταιρεία να μας φέρει έκθεση για τις παιδικές χαρές του δήμου, την ασφάλεια των οργάνων και τι πρέπει να γίνει. Η εικόνα της έκθεσης είναι τραγική αφού δείχνει τις παγίδες που υπάρχουν για τα παιδιά όπως ορίζει ο νόμος.


Έτσι προκειμένου να πιστοποιήσουμε τις παιδικές χαρές και κυρίως για να τις κάνουμε ποιο ασφαλείς προχωρούμε στην άμεση αποψίλωση όλων των επικίνδυνων οργάνων και θα προσπαθήσουμε να τα αποκαταστήσουμε στο μέγιστο βαθμό. Με μελέτη και πρόγραμμα ξεκινήσαμε να τις φτιάχνουμε μία προς μία ώστε να τις πιστοποιήσουμε.
Έργο τεράστιο σε μέγεθος και κόστος γι αυτό καλέσαμε ιδιώτες να υιοθετήσουν μια παιδική χαρά ώστε να βρεθούν πόροι για το πρόγραμμα αποκατάστασης.
Ήδη με εργασίες των υπηρεσιών μας ολοκληρώθηκε και πιστοποιήθηκε η νέα παιδική χαρά στο Πέτρινο Θέατρο Μιλήτου.
Την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. σας προσκαλώ στην νέα μας πιστοποιημένη παιδική χαρά στο Πέτρινο Θέατρο Μιλήτου να την χαρούμε μαζί με τα παιδιά μας!
Μαζί μας θα είναι ο Κλόουν ΚΙΚΟ για να διασκεδάσουμε με κέφι, χορό και τραγούδι καθώς και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης
Γιάννης Κωνσταντάτος

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια