ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ SPD ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ


Αποτελεί μεγάλη επιτυχία του ιατρείου μας, η αποδοχή από το SPD Αμβούργου  – ενός από τα τρία κόμματα που αποτελούν τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Γερμανία –  των όσων στοιχείων παρέθεσε, σε ειδική προγραμματισμένη εκδήλωση ενημέρωσης  σχετικά με την κατάσταση στη Δημόσια Υγεία στη χώρα μας το Σάββατο 21/03, ο εκπρόσωπος  μας εθελοντής γιατρός, Γιώργος Βήχας (διαβάστε περισσότερα εδώhttp://www.mkiellinikou.org/blog/2015/03/27/amvourgo/ ) . 


Αποτέλεσμα αυτής της ενημέρωσης ήταν να προβεί το SPD Αμβούργου σε δημοσίευση σχετικού  δελτίου τύπου στα Ελληνικά αλλά και στα Γερμανικά, το οποίο και παραθέτουμε στη συνέχεια.  Η ενημέρωση έλαβε χώρα στα πλαίσια  μιας ευρύτερης προσπάθειας του ΜΚΙΕ  για την συνεχή ενημέρωση των Ευρωπαίων πολιτών σε σχέση με την ανθρωπιστική κρίση που βιώνει η χώρα μας αλλά και την ανάδειξη του ρόλου που έπαιξαν οι μνημονιακές πολιτικές σε αυτό.
Εδώ παραθέτουμε την τελευταία παράγραφο του μακροσκελούς δελτίου τύπου, που αποτελεί και την ουσία όλης αυτής της – κοινής πλέον – προσπάθειας μας.
«Η συζήτηση κατέδειξε, ότι αυτά τα προβλήματα στον τομέα της υγείας δεν είναι ένα αποτέλεσμα της κρίσης αυτής καθεαυτής αλλά της πολιτικής που εφαρμόζεται και επιβάλλεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ για την επίλυση της κρίσης! Αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει και να βρεθούν τρόποι, να απαλυνθεί ο πόνος και να ξαναβρούν οι Έλληνες την χαμένη τους αξιοπρέπεια, μέσα από προγράμματα παροχής περίθαλψης και κοινωνικής βοήθειας, καταπολέμησης της ανεργίας και δημιουργίας προοπτικών ανάπτυξης, ώστε να μπορέσει ο λαός να ορθοποδήσει και να ανακτήσει ένα μέρος τουλάχιστον της χαμένης του αισιοδοξίας. Έχει μεγάλη σημασία για τον κ. Βήχα και τους εθελοντές στο Ελληνικό, αλλά και για τον «Κύκλο Συζητήσεων για την Ευρώπη στο SPD Αμβούργου», η συζήτηση αυτή να συνεχιστεί, ιδιαίτερα στην Γερμανία και μέσα στο SPD, με σκοπό την σωστή και αντικειμενική ενημέρωση της γερμανικής κοινωνίας για τα αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόζεται στην Ελλάδα – αλλά και σαν απάντηση στα λιβελογραφήματα μεγάλης μερίδας των γερμανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης – την κατανόηση της ανάγκης να αλλάξει αυτή η πολιτική και τον εξαναγκασμό, τελικά, των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων στην δρομολόγηση των απαραίτητων αλλαγών.»
Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου στα Ελληνικά αλλά και στα Γερμανικά:
Εδώ θα βρείτε το δελτίο τύπου σε μορφή WORD https://drive.google.com/file/d/0B9MB-ros_2DubmF2Sk1KNXFJSkk/view?usp=sharing
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα από τα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια