ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ - ΣΑΜΠΑΝΤΈΛ 10-9 (VIDS & PICS)



Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!





Θρυλική επιτυχία για τα κορίτσια του Ολυμπιακού που έγραψαν ιστορία! Κατέκτησαν τη Euroleague του πόλο κερδίζοντας σε έναν συναρπαστικό τελικό με 10-9 την πανίσχυρη Σαμπαντέλ, η οποία ήταν 115 ματς αήττητη!


Άθλος! Θρίαμβος! Μυθική επιτυχία! Ό,τι κι αν πει κανείς είναι λίγο για να περιγράψει την νύχτα αυτή στο Παπαστράτειο! Μπροστά στον κόσμο τους που στήριζε και τις δύο μέρες τα κορίτσια του Ολυμπιακού... πάτησαν στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας τη Euroleague στο πόλο. Τι κι αν ήταν το αουτσάιντερ του τελικού απέναντι στην πανίσχυρη Σαμπαντέλ; Εντός της πισίνας οι Ισπανίδες υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού που απόψε είναι το... αφεντικό της Ευρώπης στο γυναικείο πόλο.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλά διαβασμένος και δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, στην καυτή έδρα που δημιούργησαν οι φίλοι των Ερυθρολεύκων. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη πήραν άριστα στο μάθημα της άμυνας, ενώ χάρη στις καίριες επεμβάσεις τις Διαμαντοπούλου έφτασε στο θρίαμβο. 
Απόδειξη της σφικτής άμυνας που έπαιξαν οι δύο ομάδες είναι ότι το πρώτο γκολ επετεύχθη ενάμισι λεπτό πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη έφαγε πολύ ξύλο, αναχαιτίζοντας τις επιθέσεις των Ισπανίδων και αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την κλάση της, όμως το πρόσωπο του αγώνα είναι η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.
Η αρχηγός του Ολυμπιακού, λίγο μετά τον ημιτελικό υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να σηκώσει την κούπα και το κανε! Με τα δύο γκολ που πέτυχε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ισοφαρίζοντας και 33'' για τη λήξη χαρίζοντας στον εαυτό της, τις συμπαίκτριες της και τον κόσμο των Ερυθρολεύκων τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του γυναικείου πόλο του Ολυμπιακού.
Η Σαμπαντέλ κάτοχος του τροπαίου τις δύο τελευταίες σεζόν και τριών συνολικά, ήταν αήττητη για 115 μέρες, συνολικά 1.143 ημέρες. Η αξία της ηττημένης Σαμπαντέλ γιγαντώνει τον άθλο του νικητή Ολυμπιακού.
ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-10
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-5, 2-2
ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Άνι Εσπάρ 2, Αρίθα Τζούντιθ 3, Μάικα Γκαρσία 1, Ντόμενεκ Μοράλες 1, Τζένιφερ Παρέχα 2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σάουθερν 4, Μανωλιουδάκη 3, Μ. Πλευρίτου 1, Μπιανκόνι 1, Αβραμίδου 1.



ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



 phgh








Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα















πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια