ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2-0

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ 7η ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΣΕΖΟΝ






Σούπερ οι Ινιέστα, Ντάνι Αλβες... κέρασαν τον Νεϊμάρ, που με δύο γκολ καθάρισε 2-0 την Παρί, με τη Μπαρτσελόνα να περνάει στους «4» με συνολικό σκορ 5-1.


To 1-3 σε πρώτο ματς εκτός έδρας στην Ευρώπη, έχει ανατραπεί στη ρεβάνς σε μόλις 3 από τις 178 περιπτώσεις. Κατά συνέπεια με ποσοστό μόλις 1,7%, οι πιθανότητες της Παρί να κάνει το θαύμα, έμοιαζαν εξ αρχής σχεδόν εκμηδενισμένες. Οι όποιες υποψίες για κάτι τρελό από τους Παριζιάνους εξαφανίστηκαν εντελώς στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Τότε δέχτηκαν το πρώτο γκολ και κατέρρευσαν οριστικά. Το φινάλε βρήκε τη Μπαρτσελόνα να νικάει και σε αυτό το ματς (2-0) και με συνολικό σκορ 5-1 να απολαμβάνει μία από τις πιο χαλαρές προκρίσεις της στα ημιτελικά του Champions League.
Οι Καταλανοί παρά το άνετο υπέρ τους αποτέλεσμα από το Παρίσι, μπήκαν με διάθεση να πάρουν και τη ρεβάνς. Αυτή τη φορά όμως ήταν ο Νεϊμάρ που πήρε τη σκυτάλη από τους άλλους δύο της επίθεσης. Συμπαραστάτες του οι Ινιέστα και Ντάνι Αλβες, οι οποίοι είχαν κέφια στο ξεκίνημα και... κέρασαν στον συμπαίκτη τους τα δύο γκολ του. Ειδικά το πρώτο ήταν βραζιλιάνικό τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση. Ο Ινιέστα (14') πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο και αφού πέρασε τρεις αντιπάλους, έδωσε τέλεια ασίστ στον Νεϊμάρ, που με τη σειρά του ντρίμπλαρε και τον Σιρίγκου.
Από τους Γάλλους δεν υπήρξε καμία αντίδραση και στο 33' ήρθε και το 2-0. Η συστημένη, γλυκιά σέντρα του Ντάνι Αλβες προσγειώθηκε στο κεφάλι του Νεϊμάρ, που από το ύψος του πέναλτι έφτασε συνολικά τα 30 τέρματα στη σεζόν! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν και να μην απειλούνται. Ωστόσο, στο Β' μέρος κατέβασαν ταχύτητα και δεν έκαναν φάση μέχρι το 90', όταν και το σουτ του Μέσι έξυσε το δεξί δοκάρι. Ενδιάμεσα, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να μην βγάζουν ενέργεια. Κάποια σουτ από τους Βεράτι, Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς (ίσως το χειρότερο ματς του στην Ευρώπη) δεν ανησύχησαν τον Τερ Στέγκεν.
Το φινάλε λοιπόν βρήκε τη Μπαρτσελόνα να μην σπαταλά δυνάμεις και να προσπερνάει πολύ εύκολα ένα ζευγάρωμα που αρχικά είχε θεωρηθεί ως ντέρμπι. Το φοβερό όμως είναι ότι θα βρεθεί για 7η φορά στα οκτώ τελευταία χρόνια στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Επειδή το να είσαι πιστός στα μεγάλα ραντεβού και με τόση διάρκεια, είναι ίσως το σημαντικότερο: ακόμα και από το να σηκώνεις κάποια στιγμή την κούπα...
Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Μασεράνο, Πικέ, Ζ'ορντι Αλμπα, Ντάνι Αλβες, Μπουσκέτς (55' Σέρζι Ρομπέρτο), Ινιέστα (46' Τσάβι), Ράκιτιτς, Νεϊμάρ, Μέσι, Λουίς Σουάρες (75' Πέδρο)
Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Νταβίντ Λουίζ, Μαρκίνιος, Φαν ντερ Βιλ, Μάξουελ, Ματουιντί (80' Ραμπιό), Καμπάιγ (69' Μόουρα), Βεράτι, Παστόρε, Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



 phgh




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα








πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια