ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-3 ΣΕΤ (PICS)

15-6 (!!!) ΣΤΟ ΤΑΪ ΜΠΡΕΪΚ Ο ΠΑΟΚ!


Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν παίζεται! Με τους... διαστημικούς Χιμένες και Γκόμεζ κέρδισε και στο Ρέντη (2-3) και την Τετάρτη με νίκη στην Πυλαία κάνει το 3-0 στους τελικούς και πανηγυρίζει το νταμπλ! 

Από την αρχή των πλέι οφ και όχι μόνο, έχουμε βαρεθεί να γράφουμε πως ο φετινός ΠΑΟΚ, ειδικά μετά τις αλλαγές του Δεκεμβρίου, έχει φτιαχτεί με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση τίτλων. Ο πρώτος έχει ήδη έρθει στην Σύρο και μιλάμε για το Κύπελλο, ενώ πλέον οι Θεσσαλονικείς είναι μια ανάσα και από τον δεύτερο και πιο σημαντικό, που είναι το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που αν κατακτηθεί θα είναι και το πρώτο στην ιστορία της ομάδας.
Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη έκαναν σήμερα στο γεμάτο Ρέντη το πιο σημαντικό βήμα, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 3-2 (20-25, 25-22, 25-17, 18-25, 6-15) και πλέον την Τετάρτη στο κατάμεστο όπως αναμένεται κλειστό της Πυλαίας (19:00), ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία. Είναι το φαβορί να το κάνουν και πλέον μένει να το αποδείξουν και στο τάραφλεξ, κάτι που έχουν κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ως τώρα.
Και ειδικά κόντρα στον Ολυμπιακό το έχουν κάνει και με το παραπάνω, μιας και ο ΠΑΟΚ μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί του αντιπάλου του, του έχει πάρει ξεκάθαρα τον... αέρα και με τους Γκόμεζ και Χιμένες να είναι ασταμάτητοι, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν γίνει το 3-0. Ακόμα και αν ο αντίπαλος είναι τόσο μεγάλος όσο οι Πειραιώτες που τα τελευταία χρόνια κατακτούσαν τα πάντα.
Είχε και Χιμένες ο Γκόμεζ, ενώ ο Τζελάτι δεν μπορούσε μόνος
Στην Πυλαία και στον πρώτο τελικό ο Γκόμεζ έπαιζε σχεδόν μόνος του, με τον Χιμένες από την άλλη να πραγματοποιεί μια κακή για τα δεδομένα του εμφάνιση. Σήμερα στο Ρέντη ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα ήταν και πάλι ασταμάτητος φτάνοντας το 62% επίθεση, αλλά είχε μαζί του και τον Κουβανό ακραίο. Από την άλλη οι Πειραιώτες είχαν σε κακή μέρα τους Κόιστρα και Ντιάτσκοφ, προσπάθησαν με τον Τζελάτι κυρίως και τον Κοκκινάκη να ανατρέψουν τα πάντα, αλλά δεν το κατάφεραν χάνοντας και το δεύτερο παιχνίδι των τελικών.
Θύμιζε γυναικείο ως προς τις διαφορές...
Μπορεί ο δεύτερος τελικός να χρειάστηκε πέντε σετ για να βγει νικητής, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ούτε από πλευράς θεάματος ήταν ο καλύτερος, αλλά κυρίως ούτε από πλευράς κόντρας. Με εξαίρεση το δεύτερο σετ, το οποίο οι γηπεδούχοι κατέκτησαν σχετικά δύσκολα, όλα τα υπόλοιπα κερδίθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία από τις ομάδες που τα κέρδισαν, κάτι που γίνεται συνήθως σε γυναικείο βόλεϊ, αλλά σε ανδρικό όχι συχνά και σίγουρα όχι σε τόσο σημαντικά ματς. Βέβαια από την άλλη υπήρχε το άγχος που είναι λογικό ειδικά σε παιχνίδια που κρίνουν τόσα πολλά.
Εξαιρετική ατμόσφαιρα
Την περασμένη Πέμπτη στο κλειστό της Πυλαίας δεν έπεφτε καρφίτσα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Σήμερα στο «Μελίνα Μερκούρη», οι φίλοι του Ολυμπιακού γέμισαν με την σειρά τους το κλειστό, δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε για την ομάδα τους και παρότι στο πέμπτο σετ φάνηκε από νωρίς πως ο «δικέφαλος» θα είναι ο νικητής, δεν σημειώθηκε το παραμικρό. Δύο τελικοί, στους οποίους εκτός από τον ΠΑΟΚ που κέρδισε και τα δύο ματς, νικητές ήταν και οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» και «ερυθρόλευκων».
Ασταμάτητοι στο πρώτο σετ οι Θεσσαλονικείς
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο σετ. Ένα σετ που ανήκε ξεκάθαρα στον ΠΑΟΚ με τον «δικέφαλο» να μπαίνει εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και να προηγούνται με 7-13 και 11-17, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Χιμένες που πραγματικά ήταν ασταμάτητος. Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, μείωσαν στους 3 (20-23), αλλά μια άουτ επίθεση και ένα λάθος σερβίς του Τζελάτι που είχε πάρει την θέση του κακού Κόιστρα έκαναν το 0-1.
«Ερυθρόλευκος» περίπατος στα άλλα δύο
Και εκεί που ο ΠΑΟΚ έδειχνε ανίκητος, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα δύο επόμενα σετ. Με τον Τζελάτι αντί του Κόιστρα να είναι εξαιρετικός και τον Τακουρίδη να σηκώνει... τοίχος στο φιλέ, οι Πειραιώτες όχι απλά ισοφάρισαν, αλλά πέρασαν και μπροστά με χαρακτηριστική ευκολία, δείχνοντας μέταλλο πρωταθλητή.
Μίλησαν τα... αστέρια και τέλος το ματς
Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε την ψυχολογία με το μέρος του, όμως στον ΠΑΟΚ δεν είχαν όρεξη για αστεία. Οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν καλά τον Τζελάτι στο μπλοκ, είδαν και πάλι τους Χιμένες και Γκόμεζ να επιστρέφουν στα γνωστά τους στάνταρ και με τον Κουρνέτα να μοιράζει εξαιρετικά το ματς, έκαναν με μεγάλη άνεση το 2-2. Όσοι περίμεναν ντέρμπι στο τάι μπρέικ διαψεύστηκαν πανηγυρικά, μιας και οι φιλοξενούμενοι με τον Κουρνέτα στο σερβίς και τον Ρανγκέλ να κάνει το ένα μπλοκ μετά το άλλο προηγήθηκαν με 0-5. Αυτό το προβάδισμα όχι απλά το διατήρησαν αλλά και το αύξησαν για να φτάσουν στο εμφατικό 6-15 με άσο του Βραζιλιάνου κεντρικού που μπορεί όλα τα φώτα να έχουν πέσει στον Χιμένες, αλλά σίγουρα η απόκτησή του επίσης τον Δεκέμβρη, έχει αλλάξει για τα καλά τις ισορροπίες του πρωταθλήματος.
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μυλωνάκης
Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 4 άσσους, 54 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 28 λάθη αντιπάλων. Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 4 άσσους, 65 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 28 λάθη αντιπάλων
Τα σετ: 2-3 (20-25, 25-22, 25-17, 18-25, 6-15)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 6 (6/13 επ, 60%υπ-50% άριστες), Γιούρισιτς 8 (5/12 επ,1άσσος, 2μπλοκ), Ντιάτσκοφ 6 (6/18 επ, 50% υπ-36% άριστες), Προύσαλης, Κόιστρα 7 (6/14 επ, 1 μπλοκ), Τακουρίδης 12 (6/9 επ, 1 άσσος, 5 μπλοκ)/ Στεφάνου (λ, 64% υπ-43% άριστες), Μαρούλης, Κοκκινάκης 12 (9/20 επ,1 άσσος, 2μπλοκ, 89%υπ - 61% άριστες), Τζελάτης 17 (16/30 επ, 1 άσσος)
ΠΑΟΚ(Καλμαζίδης): Χιμένες 23 (22/40 επ, 1 μπλοκ, 40% υπ, 35% άριστες), Παντακίδης 7 (5/10 επ, 2 μπλοκ), Κουρνέτας 2 (1 άσσος, 1 μπλοκ), Γκόμεζ 31 (26/42 επ, 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Ρανγκέλ 12 (8/13 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 3 (2/8 επ, 1 μπλοκ, 84% υπ - 53% άριστες) / Γκαράς (λ, 73% υπ - 36% άριστες), Ντίνας, Εφραιμίδης 2 (2/6 επ, 47% υπ -33% άριστες), Καρασαββίδης, Αναστασιάδης.

 phgh












Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια