ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΟΛΟ: ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ-4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΥΔΡΑΪΚΟΣ


Περιφανή πρόκριση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών κατάκτησε ο Υδραϊκός, για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνώντας νικηφόρα με 13-9 από την πρωτεύουσα της Αχαΐας απέναντι στον γηπεδούχο Ναυτικό Όμιλο Πατρών.


Έτσι έκλεισε και η τελευταία θέση στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί το διήμερο 9-9 Μαΐου 2015 με άγνωστη προς το παρόν την έδρα που θα τη φιλοξενήσει. Υπενθυμίζεται ότι στο φάιναλ-4 είχαν ήδη προκριθεί Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.
Εν τω μεταξύ, στην Α1 Γυναικών η Γλυφάδα νίκησε 8-6 στο Ηράκλειο το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής και κατετάγη στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου, κερδίζοντας την είσοδό της στα πλέι οφ.
Ο ΝΟΒΑ δεν παρουσιάστηκε για να παίξει με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό και ο ΝΟΒ κέρδισε το παιχνίδι με 5-0, ενώ ο -από καιρό υποβιβασμένος- Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9 του Τρίτωνα Αμαρουσίου στη Θεσσαλονίκη.
Τα ζευγάρια στους ημιτελικούς των πλέι-οφ στις Γυναίκες είναι Ολυμπιακός-Γλυφάδα και Βουλιαγμένη-Εθνικός, ενώ την πρόκριση θα πάρουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν δύο νίκες.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια