ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

4ΑΡΕΣ ΓΙΑ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΤΑ ΚΑΙ… ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΝΕΙ


Με επιβλητικές νίκες 4-0 και 4-1, Ηρόδοτος και Γιούχτας επικράτησαν Ηλυσιακού και Αναγέννησης αντίστοιχα και πάνε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, προκειμένου ένας εκ των δύο να παραμείνει, υπό φυσιολογικές συνθήκες, στην κατηγορία…


Ο Ηρόδοτος στον πρώτο αγώνα με την παρουσία του κόσμου του, έπειτα από την εξοντωτική τιμωρία που είχε, έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ηλυσιακό, με το τελικό 4-1 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.
Εξίσου άνετη ήταν και η επικράτηση του Γιούχτα στις Αρχάνες επί της Αναγέννησης Ιεράπετρας με 4-0 και πλέον μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, οι δύο ηρακλειώτικες ομάδες θα πάνε στην τελευταία αγωνιστική, όπου θα διεκδικήσουν την παραμονή τους, με έναν εκ των δύο να καταφέρει να την πάρει…
Ο Γιούχτας αν καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας τη Γλυφάδα, τότε εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, ότι και αν κάνει ο Ηρόδοτος που θα παίζει στον Κρουσώνα με τον τοπικό ΠΑΟΚ, τον οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει.
Δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι υπάρχει και το απευκταίο σενάριο να υποβιβαστούν τόσο ο Γιούχτας, όσο και ο Ηρόδοτος, κάτι που θα συμβεί αν η Γλυφάδα κερδίσει τον Γιούχτα και ο Ηλυσιακός πάρει ισοπαλία ή νίκη κόντρα στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Κηφισιά.
Μαθηματικά υποβιβάστηκε μια αγωνιστική πριν το τέλος η Νέα Ιωνία, η οποία έχασε 3-0 από τη Γλυφάδα. Ο αδιάφορος ΠΑΟΚρουσώνα γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό με 3-0, ενώ ο πρωταθλητής Ηρόδοτος έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Κηφισιά.
Στους άλλους αγώνες Τριγλία Ραφήνας και Εθνικός έμειναν ισόπαλοι 0-0, ενώ ο Ατρόμητος πέρασε από τη Βάρη με το επιβλητικό 2-5 επί του τοπικού Αστέρα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
Ηρόδοτος-Ηλυσιακός 4-1
Κισσαμικός-Κηφισιά 2-2
Γιούχτας-Αναγέννηση 4-0
Ιωνικός-ΠΑΟΚρουσώνα 3-0
Γλυφάδα-Νέα Ιωνία 3-0
Τριγλία Ρ.-Εθνικός 0-0
Αστέρας Β.-Ατρόμητος Π. 2-5
Η βαθμολογία:
1. Κισσαμικός 54
2. Κηφισιά 45
3. Ιωνικός 43
4. Ατρόμητος Π. 40
5. Αστέρας Β. 34
6. Εθνικός 33
7. Τριγλία Ρ. 32
8. ΠΑΟΚρουσώνα 32
9. Γλυφάδα 31
10. Γιούχτας 29
11. Ηλυσιακός 29
12. Ηρόδοτος 26
13. Νέα Ιωνία 24
14. Αναγέννηση Ιερ. 6
Η τελευταία (26η) αγωνιστική:
ΠΑΟΚρουσώνα-Ηρόδοτος
Γλυφάδα-Γιούχτας
Ηλυσιακός-Κηφισία
Ατρόμητος Π.-Κισσαμικός
Εθνικός-Ιωνικός
Νέα Ιωνία-Αστέρας Β.
Αναγέννηση Ιερ.-Τριγλία Ρ.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια