ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΠΟΡΤΟ 6-1

Η Μπάγερν ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά, όμως το... παράκανε, διέλυσε την Πόρτο με 6-1 και θα δώσει το παρών στα ημιτελικά του Champions League!




Φαίνεται ότι το κλίμα γκρίνιας των τελευταίων ημερών έκανε καλό στην Μπάγερν, που διέλυσε την Πόρτο, την υποχρέωσε στην μεγαλύτερή της ήττα στο Champions League (είχε χάσει με το ίδιο σκορ από την ΑΕΚ στην πιο βαριά ήττα της στην Ευρώπη) και έκανε επίδειξη δύναμης, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.



Οι Βαυαροί κυριάρχησαν και μέχρι το 22' είχαν πάρει σκορ πρόκρισης στο 100ό ματς του Γκουρδιόλα στον πάγκο τους σε όλες τις διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 10', όταν αρχικά ο Φαμπιάνο έβγαλε το σουτ του Μίλερ και στη συνέχεια ο Λεβαντόφσκι με προβολή έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στην επόμενη ευκαιρία, όμως, ήρθε το γκολ. Σέντρα του Μπερνάτ από αριστερά, κεφαλιά του Τιάγκο και 1-0! Κάπου εκεί οι Πορτογάλοι τα έχασαν... Οι παίκτες του Λοπετέγκι δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε πάσα, δεν υπήρχαν στην άμυνα και δεν είχαν ούτε τελική προσπάθεια μέχρι το ημίχρονο.
Ο Μίλερ (21') απείλησε και στο 22' ήρθε το 2-0. Σέντρα του Τσάμπι Αλόνσο από δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Μπάντστουμπερ, δεύτερη το Μπόατενγκ και σκορ πρόκρισης από νωρίς για την Μπάγερν. Στο 27' ήταν η σειρά του Λεβαντόφσκι να βρει δίχτυα με κεφαλιά μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Λαμ και Μίλερ για το 3-0 και ξαφνικά ό,τι έκαναν οι παίκτες του Γκουαρδιόλα κατέληγε σε γκολ! Με αυτό, μάλιστα, η Μπάγερν έγινε η πρώτη που σκοράρει 3 γκολ με κεφαλιές στο πρώτο ημίχρονο σε ματς για το Champions League.
Οι Βαυαροί δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 36' ο Μίλερ έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μάρτινς Ίντι και κατέληξε στα δίχτυα του Φαμπιάνο για το 4-0! Με αυτό το γκολ ο Μίλερ έφτασε τα 27 γκολ στο Champions League, πέρασε τον Μάριο Γκόμες (26) και είναι ο πρώτος Γερμανός σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Το πάρτι των γηπεδούχων δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 40' ο Λεβαντόφσκι εκμεταλλεύτηκε την τρικυμία στην άμυνα των Πορτογάλων, για να κάνει το 5-0 και η Μπάγερν να γίνει η πρώτη ομάδα που σκοράρει 5 φορές σε φάση νοκ άουτ στο Champions League στο πρώτο ημίχρονο!
Όπως ήταν αναμενόμενο το δεύτερο μέρος ήταν πιο βαρετό. Οι Βαυαροί κατέβασαν ταχύτητα, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και το ματς κυλούσε με λίγες φάσεις. Η πρώτη από αυτές χάθηκε στο 46', όταν το σουτ του Γκέτσε πέρασε λίγο άουτ και η αχτίδα αισιοδοξίας εμφανίστηκε στο 73' για την Πόρτο. Σέντρα του Ερέρα από δεξιά, κεφαλιά του Μαρτίνες από κοντά και γκολ για τους Δράκους στην πρώτη τους τελική προσπάθεια!
Ο Κολομβιανός παραλίγο να βάλει την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι την πρόκριση στο 77', όταν το σουτ του πέρασε λίγο άουτ και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν. Ο Λεβαντόφσκι (77') έφτασε κοντά στο γκολ, ο Μαρκάνο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 87' και ο Τσάμπι Αλόνσο έκανε το τελικό 6-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πριν Λεβαντόφσκι και Ρόντε χάσουν διπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με τον Λοπετέγκι να αποβάλλεται στο 90' και την Μπάγερν να περιμένει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά.
Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Τσάμπι Αλόνσο, Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Ραφίνια (72' Ρόντε), Μπερνάτ, Λαμ, Τιάγκο (90' Ντάντε), Γκέτσε (86' Βάιζερ), Μίλερ, Λεβαντόφσκι
Πόρτο (Χουλέν Λοπετέγκι): Φαμπιάνο, Ρέγιες (33' Ρικάρντο), Μαϊκόν, Μάρτινς Ίντι, Μαρκάνο, Καζεμίρο, Ερέρα, Τόρες, Κουαρέσμα (46' Νέβες), Μπραχίμι (67' Εβάντρο), Τζάκσον Μαρτίνες
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


 phgh















Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα






πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια