ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΚΟΥΠΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να γίνουν η τρίτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο του κυπέλλου πρωταθλητριών, μετά τις Γλυφάδα (2000 και 2003) και Βουλιαγμένη (2009 και 2010).
Τον πρώτο τίτλο Ευρωλίγκας στις γυναίκες θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης που ξεκινάει σήμερα στο κλειστό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.


Μετά την κατάκτηση του Len Trophy (πέρυσι) οι «ερυθρόλευκες» στοχεύουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή... κούπα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να υπερβούν το εμπόδιο της ρωσικής Κίνεφ Κίρισι, με την οποία θα κοντραριστούν σήμερα το απόγευμα (18:30) στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Στο άλλο ζευγάρι θα παίξουν η «πρωτάρα» Ουίπεστ (Ουγγαρία) με την κάτοχο του τροπαίου, Σαμπαντέλ (Ισπανίια) στις 20:15.
Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να γίνουν η τρίτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο του κυπέλλου πρωταθλητριών, μετά τις Γλυφάδα (2000 και 2003) και Βουλιαγμένη (2009 και 2010).  Θα είναι η 5η φορά που ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει σε φάιναλ φορ Ευρωλίγκας, όπου μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να φτάσει πιο ψηλά από την τρίτη θέση.
Τις αναμετρήσεις του φάιναλ-φορ θα διευθύνουν ο Ιταλός Αλεσάντρο Σεβέρο, ο Τούρκος Χαλντούν Τοϊγκαρλί, ο Ολλανδός Πέτερ Φαν ντερ Λου και η Ελβετίδα Ούρσουλα Βένγκενροτ.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια