ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ



Παρέμβαση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κρητικού στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ, που έγινε στο Λουτράκι στις 22/4/2015 για  την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την διασφάλιση των χρημάτων των δημοτών, των εργαζομένων και των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει ο Δήμος, όπως η Δημοτική Συγκοινωνία, την σίτιση των παιδικών σταθμών και των καυσίμων για τα απορριμματοφόρα.




Έθεσε θέμα επίσης για τις αδειοδοτήσεις των σταθμών μεταφόρτωσης τις οποίες και χαρακτήρισε μικρές χωματερές, το ιδιοκτησιακό καθεστώς που τις διέπει, τις περιβαλλοντικές άδειες για τον σκοπό αυτό και τα πρόστιμα που δέχεται ο κάθε Δήμος και η χώρα για την συμμόρφωση τους.
Ζήτησε να την πρωτοβουλία του θεσμικού οργάνου της ΚΕΔΕ για την επίλυση βασικών θεμάτων που απασχολούν τους Δήμους πολλά χρόνια και ο μόνος τρόπος να λυθούν είναι με κεντρική παρέμβαση και κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Η αντιπροσωπεία που παρέστη στον προσυνεδριακό διάλογο αποτελείτο και από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Σαραφίδη, τον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Αντωνόπουλο,τον εντεταλμένο σύμβουλο Χρήστο Κανελλίδη και τους υπηρεσιακούς Μιχάλη Πεσιρίδη και Κατερίνα Μαλαμά.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια