ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΑΚΤΙΟ ΟΔΗΓΟΣ : ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ

ΧΟΡΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ ΟΔΗΓΟ


Ο Άκτιος είναι ένας οργανισμός φροντίδας ηλικιωμένων που λειτουργεί με βάση το δυναμικό μοντέλο, σε χώρους ζωής και υγείας, αντισυμβατικούς και με φροντίδα και απασχόληση που ξεπερνά τα ελληνικά δεδομένα.


Με οδηγό το σεβασμό στη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα του καθενός, στον Άκτιο οι υπηρεσίες διαμορφώνονται με κέντρο τον ίδιο τον άνθρωπο. Συχνά οργανώνουμε εορταστικές εκδηλώσεις που δίνουν την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε την περίοδο που διανύουμε αλλά και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, να διασκεδάσουμε και να αποφορτιστούμε.

Την Κυριακή 26 Απριλίου, γιορτάσαμε στη νέα μας μονάδα τον « Άκτιο Οδηγό» στη Βάρη, τον ερχομό της Άνοιξης. Με πολύ κέφι και χορό, επιβεβαιώσαμε για μια ακόμη φορά πως η τρίτη ηλικία είναι μια δεύτερη «Άνοιξη».

Με σύμμαχο τον καιρό, φίλοι, ένοικοι,συνεργάτες και συγγενείς αποδέχτηκαν το κάλεσμά μας και απόλαυσαν τον ανοιξιάτικο ήλιο και τη μοναδική θέα προς τη θάλασσα από τις βεράντες του Άκτιου Οδηγού. Από νωρίς το πρωί, οι σεφ του Άκτιου ετοίμασαν τα νόστιμα εδέσματα και είχαν σουβλίσει τον πατροπαράδοτο οβελία, αφήνοντας για άλλη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και σας περιμένουμε στις επόμενες καλοκαιρινές εκδηλώσεις μας.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια