ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης περιλαμβάνεται στον πίνακα φορέων υποδοχής και απασχόλησης καταδικασθέντων πολιτών, κυρίως για οικονομικής φύσεως αδικήματα, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση με αρ. 108842/3-12-97 περί “Oργάνωσης της Κοινωφελούς Εργασίας/ Διαδικασία επιλογής, ανάθεση και επίβλεψη της σχετικής εργασίας”.


 Ως εκ τούτου κατά διαστήματα απασχολούνται στις Δημοτικές Υπηρεσίες, πολίτες στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να αποφευχθεί η ποινή φυλάκισης. Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί συνεργάζονται στενά με την Υπηρεσία Επιμελητών Κοινωνικής Αρωγής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και Πειραιώς εξυπηρετώντας τέτοιας φύσεως αιτήματα. Ενδεικτικά από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα, έχουν ενταχθεί στο εν λόγω πρόγραμμα 9 άτομα. Η Κοινωνική Υπηρεσία παρακολουθεί την ενασχόληση αυτών των πολιτών και αποστέλλει κάθε μήνα γραπτή ενημέρωση και παρουσιολόγια στις Εισαγγελίες Ενηλίκων.
 Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν το αίτημά τους με επισυναπτόμενο αντίγραφο της ποινής, στο πρωτόκολλο του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης.
 Για περισσότερες πληροφορίες : Kοινωνική Υπηρεσία 210-996197 (κα. Μ. Μανδράκου/ κα. Ρ.Αλεξάκη)

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια