ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΦΙΛΙΩ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ

Πέρυσι στον τελικό του LEN Trophy, της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η 29χρονη αθλήτρια του Ολυμπιακού προσευχόταν να ευστοχήσει η συμπαίχτριά της Μπρον Νοξ για να κατακτηθεί το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο

«Χριστέ μου, να μπει» έλεγε, περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, με το σκορ στο 9-9, του αγώνα με την οικοδέσποινα Φιρέντσε στο κλειστό κολυμβητήριο της Φλωρεντίας, η Χανιώτισσα υδατοσφαιρίστρια. Κι επειδή το σουτ της Αυστραλής ήταν ψηλοκρεμαστό (και επιτυχημένο) και θύμιζε προσπάθεια του άσου του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς, τη «βάπτισαν»... Λεμπρόν Νοξ.
Ολα αυτά... περσινά, αλλά ουχί και ξινά σταφύλια. Φέτος, στη θέση της Νοξ βρέθηκε η... Τριανταφυλλιά (όπως βαπτίστηκε) Μανωλιουδάκη, «ο θηλυκός Τζιοβάνι», όπως έχει αποκληθεί, η οποία μπορεί να άργησε να παίξει πόλο, καθώς η ενασχόλησή της ξεκίνησε γύρω στα 16 της χρόνια, ωστόσο αυτά τα 13 χρόνια έχει πετύχει πολλά με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα. Προχθές, λοιπόν, αφού είχε ισοφαρίσει, περίπου τρία λεπτά πριν από το τέλος σε 9-9 και απέμεναν ξανά περί τα 30 δευτερόλεπτα, η αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ανέλαβε να ολοκληρώσει τη δουλειά: να οδηγήσει την ομάδα της στην κατάκτηση της πρώτης Ευρωλίγκας.
«Στο τελευταίο γκολ κοιτούσα το χρονόμετρο και μετά κοιτούσα να τελειώσει ο χρόνος» δήλωσε η Φ. Μανωλιουδάκη, παντρεμένη με τον βοηθό προπονητή της ομάδας πόλο του Εθνικού, Μάρκο Μίσιτς, και έχουσα βαθιά σχέση εκτίμησης προς τον προπονητή της Χάρη Παυλίδη. Με εκείνον, άλλωστε, πριν από 7,5 χρόνια αποχώρησαν από τη Γλυφάδα και εντάχθηκαν στο δυναμικό του Ολυμπιακού, κατακτώντας στο διάστημα αυτό ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών (2015), ένα Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN Trophy, το 2014) και τρία πρωταθλήματα (2009, 2011, 2014).
Η 29χρονη Χανιώτισσα από συγκυρία ασχολήθηκε με το πόλο. Ενας προπονητής είδε τη σωματοδομή της και την έπεισε να ασχοληθεί με την υδατοσφαίριση. Τώρα, ύστερα από δεκατρία χρόνια σκληρής δουλειά στα Χανιά, στη Γλυφάδα και στον Ολυμπιακό, έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης. Επόμενος στόχος η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Εχασε το τρόπαιο για... 800€
Πριν από τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός είχε συμμετάσχει ξανά στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, χάνοντας το τρόπαιο, σύμφωνα με τη Φ. Μανωλιουδάκη, για 800€! Ηταν τα χρήματα που απαιτούνταν προκειμένου η ομάδα να πήγαινε στη Βαρκελώνη, η οποία φιλοξενούσε τη διοργάνωση, μία μέρα νωρίτερα. Πήγε την παραμονή του αγώνα με την Οριζόντε, ματς που έχασε στην παράταση, και δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για την κατάλληλη προετοιμασία.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια