ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ FIFA ΚΑΙ UEFA

Η Ελλάδα κινδυνεύει με Grexit και για τον λόγο αυτό την Τρίτη προσκλήθηκαν στην Αθήνα άνθρωποι της FIFA και της UEFA για να βρεθεί λύση. 




Ο κίνδυνος του αποκλεισμού τόσο των ελληνικών ομάδων όσο και της Εθνικής ομάδας από τις διεθνείς διοργανώσεις είναι προ των πυλών. Για τον λόγο αυτό άνθρωποι της FIFA και της UEFA αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα την Τρίτη (28/4) όπου και θα έχουν συζητήσεις με όλους τις εμπλεκόμενες πλευρές για την εύρεση λύσης. Tην πρόσκληση απηύθυνε στις διεθνείς ομοσπονδίες ο ίδιος ο Σταύρος Κοντονής!


Στόχος τους είναι να βρεθεί λύση και να γίνει κατανοητό στον Υφυπουργό Αθλητισμό, Σταύρο Κοντονή, ότι αν ψηφιστεί το εν λόγω νομοσχέδιο τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο οδηγείται στην αποβολή από τις διεθνείς διοργανώσεις.
Άλλωστε και ο Γενικός Γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο μιλώντας στο  gazzetta.gr  έκανε κάλεσμα στην ελληνική Πολιτεία α παγώσει τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου και να συνεργαστεί άμεσα με την UEFA “προκειμένου να βρούμε μια λύση στο πλαίσιο του καταστατικού και με την κατάλληλη νομοθεσία.

 phgh

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια