ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝ ΤΟΥ INFE GREECE ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ EUROVISION, ΜΑΡΙΑ ΈΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ



Το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision, το INFE GREECE, διοργάνωσε  μια απογευματινή συνάντηση, την Παρασκευή 24 του Απρίλη για φετινή μας εκπρόσωπο στον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό, Μαρία Έλενα Κυριάκου αλλά και όλη την Ελληνική ομάδα του «One last breath».


Φέτος αξίζει να σημειωθεί πως η Eurovision κλείνει τα 60 της χρόνια. Το INFE Greece όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο με τον εκάστοτε εκπρόσωπο της χώρας μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που φέτος θα φιλοξενηθεί στην Βιέννη της Αυστρίας, πραγματοποίησε  μία συνάντηση με την Μαρία Έλενα Κυριάκου, πριν την αναχώρηση της για το εξωτερικό.
Η συνάντηση έγινε την  Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 μετά τις 19:00 στο Sirocco's Club, οδός Διαδόχου Παύλου 33, Παραλία Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη. Ρυθμοί Eurovision, εκπλήξεις ..και μια αγκαλιά από ευχές από όσους ήθελαν να αποχαιρετίσουν το δικό μας τραγούδι, λοιπόν λίγο πριν ταξιδέψει για την Βιέννη.
 Το INFE Greece  λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικό σωματείο από το 1988 έτος ίδρυσης του, δηλώνει πως θα είναι παρών  στην αρένα της Βιέννης για να ανεμίσει τις γαλανόλευκες σημαίες την ώρα της παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια