ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ LETS DO IT GREECE


Ευχαριστούμε, έναν προς ένα, τους 150 και πλέον συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να καθαρίσουμε το βουνό μας στα πλαίσια της  πανελλήνιας δράσης “Lets Do it Greece”, στην οποία συμμετείχαμε ενεργά και οργανωμένα.


Ευχαριστούμε το 1ο ΕΠΑΛ Αργυρούπολης που συμμετείχε με τους 40 μαθητές και καθηγητές τους, το 1ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης, το Σύλλογο Κρητών Αργυρούπολης, το Σύστημα Αεροπροσκόπων Ελληνικού – Αργυρούπολης, την Ένωση Γονέων, τον Λαογραφικό Σύλλογο "Η Αργυρούπολη", την "Χοροέκφραση", το Γραφείο Εθελοντών του Δήμου μας με τον επικεφαλή του, κ. Β. Νικοθόδη, και, τέλος, τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου  με τους εργαζομένους, για τη σημαντική συμβολή της στην επιτυχία της δράσης και στην αποτελεσματική καθοδήγηση και συντονισμό των συμμετεχόντων σε αυτήν.
Η μεγάλη και ενεργός συμμετοχή των συμπολιτών μας – και ιδιαίτερα των πολλών νέων, που δείχνουν την ευαισθησία τους για το περιβάλλον - μας δίνει δύναμη και  μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε άοκνα τη δράση μας για το περιβάλλον, τόσο στον περιαστικό, όσο και στον αστικό ιστό του δήμου μας».
Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που με την συμβολή τους βοήθησαν να υλοποιηθεί η δράση, SANITAS, ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΛΥΒΑΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ, Εταιρεία κοινωνικής εξυπηρέτησης ΤΟΓΡΙΔΗΣ.
Τον συντονισμό της δράσης είχε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κρητικός


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα













































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια